Mine produkter
Hjælp

Nye funktioner i Visma Time

af charlottewahl

Historik 

charlottewahl_0-1629376699887.png

 

I Visma Time web kan du se, redigere og slette indberetninger, og med den nye historik funktion, kan du nu se alle de ændringer, der er blevet foretaget historisk på en indberetning. På den måde kan du altid finde tilbage til den originale indberetning og følge revisionssporet, uanset hvor mange ændringer, der er blevet foretaget. 

I app’en kan du som medarbejder se, hvis der bliver ændret noget i dine indberetninger. Alle ændringer kan findes under fanen ‘Notifikationer’ i app’en. 

Funktionen er allerede tilgængelig og kan tilgås i Web under fanen ‘Historik’ inde i Indberetninger, eller under den pågældende indberetning. 


Rund timer op ved udkald
 

Det er nu blevet muligt at runde timer op automatisk ved udkaldsarbejde. Det betyder, at bliver du kaldt ud til en opgave, og du skal have et minimum antal arbejdstimer for udkaldsarbejde, kan det sættes op i Visma Time, så minimum arbejdstiden automatisk registreres.

Eksempel: Ved udkaldsarbejde skal du have min. 2 timers arbejdsløn for arbejdet. Hvis arbejdet er under 2 timer, så skal registreres der 2 timers arbejde uanset om du har arbejdet 5 minutter eller 1 time og 59 minutter. Arbejdes der mere end 2 timer, skal du eksempelvis have 1 times arbejdstid for hver påbegyndt time. Dvs. har du arbejdet 2 timer og 20 minutter, registreres 3 timer automatisk, når du indberetter tidspunktet på udkaldsarbejdet i app’en.  

Hvis du gerne vil have funktionen sat op for dine medarbejdere, så kontakt os. Prisen for opsætning afhænger af den ønskede kompleksitet.