avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Viktig informasjon til deg som tidligere bruker av Avendo Fakturering eller Økonomi

av Emilie Røed (Oppdatert ‎12-04-2018 10:22 av Emilie Røed VISMA )

Eksporter ut data

Så fort du er ferdig med regnskapsåret 2017 anbefaler vi deg å ta ut all nødvendig data fra programmet. Det er viktig å merke seg at det senest er mulig å beholde full tilgang til Avendo til 31 august 2018. Etter denne datoen vil du kun ha lesetilgang til programmet. Dette innebærer at du ikke har mulighet til å lage nye fakturaer eller føre regnskap - men kan se og skrive ut all informasjon. Merk deg at du ikke får skrevet ut fakturakopier.

 

Vi minner om at Avendo er et lokalt installert program, og at du selv står ansvarlig for lagring av regnskapsdata i henhold til regnskapsloven.

Begrenset versjon fra 31 august 2018 

Selv om du har lesetilgang til programmet kan det oppstå situasjoner som gjør at programmet ikke lengre fungerer på PC'en din. Dette kan være nye oppdateringer av Windows eller andre komponenter som påvirker programvaren. Dersom Avendo i begrenset versjon i fremtiden ikke skulle fungere på bakgrunn av slike endringer, vil Visma Mamut likevel ikke oppdatere programvaren. Dette innebærer at du potensielt kan miste all tilgang til tidligere data. Av den grunn oppfordrer vi deg til å gjøre følgende så fort du har sluttført regnskapet ditt i Avendo for 2017: 

  • Ta en sikkerhetskopi av databasen(e). Gå til Fil - Sikkerhetskopiering og ta ut en kopi av alle firma. 
  • Ta ut all nødvendig regnskapsdata og eventuell annen info du trenger fra programmet som fakturakopier, rapporter etc. Du kan hente ut rapporter og filer for eksport under Fil

Lagre så dataene dine et trygt sted som på en nettbasert lagringsplass eller ekstern harddisk. 

 

Vi minner også med dette om at support på Avendo Fakturering og Økonomi opphører i forbindelse med avvikling av programvaren 31 august 2018. 

 

Bruk gjerne kommentarfeltet eller kontakt Support om du har spørsmål!