Mine områder
Hjelp

Filer for tilpasning til ny MVA for 2017

av David Aarstein
I forbindelse med ny skattemelding fra 2017 er det behov for tilpasninger i din Visma Business.

Visma Business var sannsynligvis tidligst ute av alle hva angår tilpasning til ny MVA lov. Faktisk er det slik at Visma Business har hatt funksjonalitet for dette helt siden versjon 9.00. Dette fordi den nye loven er svært lik med hva som tidligere er innført i EU.

Forutsetningene for at man kan benytte så tidlige versjoner er selvsagt at man tilpasser og justerer MVA formular, skjermbilder, MVA tabeller og kontoplan i forhold til de nye kravene. Det er Visma Business sin store fleksibilitet som gjør dette mulig.

For både standard Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå er det under tilgjengeliggjort flere import filer, en for å legge inn nytt MVA formular, en for å importere nye skjermbilder for MVA rapportering og en for å kunne oppdatere hver enkelt klient.

Det vil forløpende bli lagt ut nye filer her:

29.08.2016: Endret beskrivelsesdokumentet med mer informasjon.

11.10.2016: Lagt til mva-formular for 2016 for de som har tilpasset til ny skattemelding og tilpassede filer for de som benytter versjon 9.

17.10.2016: Fjernet nyere datafelter i filen "Ver9.00_og_9.01_NY_MVA_lov_2017_import_til_klient_database"

29.12.2016: Oppdaterte informasjon for både Visma Business standard og Visma Business Byrå finner du her. Nederst på siden i linken vil du finne link til filer og dokumentasjon.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"