avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Visma Business Regnskapsbyrå 13.10.0 er nå releaset.

av Einar Fjørtoft (Oppdatert ‎03-01-2019 13:11 av Einar Fjørtoft VISMA )
Den alle viktigste nyheten denne gangen sett i et byrå-perspektiv er lanseringen av første del av Visma Business Automasjon Project. 
Vi presenterte planene for dette prosjektet første gang under Visma Business Byrå Update høsten 2018 og allerede nå er de viktigste og mest krevende delene av prosjektet på plass. 
Det er derfor allerede nå mulig å automatisere kundens fakturaflyt via AutoInvoice, Visma Document Center, Visma Approval, Visma Business og Visma.net  AutoPay slik at kunden kan kjøre sine prosesser uten løpende involvering fra byråets side.
I versjon 14.00.0 sommeren 2019 lanserer vi de resterende delene av dette prosjektet. 
 
13 Kommentarer
Tove Fonnes Hauge
CONTRIBUTOR ***
av Tove Fonnes Hauge

Hei

Er SQLfeilen som gjør at vi stadig blir kastet ut av Visma og får låste rader pga at selskaper som mottar EHF faktura (som vedlegges en PDF fil) rettet opp? Vi har store problemer med dette ettersom vi stadig bruker dokumentviseren i VB, og at feilen dermed oppstår (pga en punktum som skal være komma eller omvendt i adobe reader ettersom jeg forstår...). En utrolig frustrerende situasjon som er enormt tidkrevende. Ønsker meg en rask tilbakemelding.

av Einar Fjørtoft

Dette er løst i versjon 13.10. 

Karl Petter
CONTRIBUTOR ***
av Karl Petter

Hei.

 

Vi har oppgradert til versjon 13.10 og har fortsatt samme problemet for enkelte brukere, så dette er nok ikkje heilt løyst.

 

Vi har tidligere fått opplyst at dette er knyttet til en kobling mellom VB og Adobe Reader, så vi har forsøkt hos nokre kundar å installere Foxit Reader i staden. Hos disse kundene er ikkje dette noko problem.. Dere bør sjå på dette igjen for dei fleste bruker jo fortsatt Adobe Reader.

 

Karl Petter

Karl Petter
CONTRIBUTOR ***
av Karl Petter

Har no testa litt med driftsavdelinga vår og har muligens funne ei midlertidig løysing. Det har i alle fall fungert for dei me har aktivert dette på.

 

Me fjernstyrte dei brukarane som hadde problemer og gjekk inn på Acrobat Reader DC, og opna "Sikkerhet (utvidet)" under innstillinger i applikasjonen.

 

Der la vi inn komplett filsti til autoimportområdet som VB/VDC brukar som "eit klarert windows område".

 

Videre ser det ut til at brukaren må ha aktivert Dok.skanning/regnskap og Dokumentsenter  under "Tredjeparts løsninger" under moduler i VB.

 

Kan prøvast i påvente av at Visma fiksar problemet.

 

 

Tove Fonnes Hauge
CONTRIBUTOR ***
av Tove Fonnes Hauge

Takk til deg Karl Petter som tipser oss andre brukere (og Visma) om hvordan dette kan løses. Savner at Visma kommer på banen, spesielt etter at det er svart positivt på at dette var rettet på i ny versjon.... Sukk!

av Einar Fjørtoft

Som det refereres til her viser det seg at samme problem med PDF og desimaler også oppstår i Visma Business og ikke bare i Visma Document Center.  Det var jeg dessverre ikke klar over.  Problemet løses i en patch som kommer i løpet av få uker. 

Henrik Søe Jensen
CHAMPION *
av Henrik Søe Jensen

Hvilken dato bliver 13.10.1 frigivet/releaset?

Karl Petter
CONTRIBUTOR ***
av Karl Petter

Mens dere venter på ny versjon av Visma Business som fikser dette problemet kan vi anbefale å installere Foxit Reader. Vi har prøvd dette og det har løst problemet hos oss.

roy-LR
PARTNER
av roy-LR

Hva er status på release 13.10.1? Det står at den den skulle slippes siste uka i februar/første uka i mars i tråden over.

Catharina Livden
CONTRIBUTOR **
av Catharina Livden

Vi lurer også på når release er på 13.10.1. Ønsker å få tilbake de ulike funksjonene med behandling av dokumenter i dok.senteret. Med tap av disse mulighetene er vi satt tilbake i tid. Dette tar altfor mye tid. Vi splitter, sletter enkeltsider og slår sammen "hele tiden"

Ser at mange lurer på det samme, så jeg håper Visma kan respondere på spørsmålet 🙂 

Karl Petter
CONTRIBUTOR ***
av Karl Petter

Kva er "få uker" i Visma-sammenheng?

 

Det har no gått snart 8 veker sidan Fjørtoft sa at ein ny patch ville vera tilgjengelig om "få uker".

 

I mellomtida har vi måtte installere Foxit Reader hos dei fleste av kundane våre for at applikasjonen i det heile tatt skal fungere. Kven skal ta kostnaden for dette? Kundan våre? Selskapet vårt? Visma-forhandleren vår? Eller kanskje dei som har skulda for det heile..?

 

Her må Visma komme på banen relativt kjapt med eit produkt som både er gjennomtesta og som faktisk fungerer.

 

 

av Einar Fjørtoft

Visma Business Regnskapsbyrå 13.10.1 vil bli releaset i løpet av tirsdag 19. mars.

Det har dessverre tatt lenger tid med å få alle brikker på plass enn vi først trodde, men nå eri vert fall versjonen klar i løpet av få timer.
De viktigste nyhetene i versjon 13.10.1 gjelder Visma Document Center.

 

 

Henrik Søe Jensen
CHAMPION *
av Henrik Søe Jensen
Hej Einar Vil 13.10.1 blive lagt ud under nedlastninger når den frigives i dag?