Mine områder
Hjelp

Visma Contracting brukertur til Italia - april 2023 (update)

av Stian Estil (Oppdatert ‎19-01-2023 11:30 av Stian Estil VISMA )

Vi har fått mange påmeldinger til Visma Contracting brukertur 2023. Turen går som kjent til vakre Stresa i Nord Italia, 21 - 24 april, og vi har flyttet påmeldingsfristen til 31.12.2023. Det er fortsatt noen plasser igjen.
Her vil du få med deg nyhetene i Visma Contracting og ikke minst veien videre med våre skyløsninger. Du er sikkert spent på alt som har skjedd i Contracting Works også, siden første kundevisning i Cannes høsten 2019. Du får møte mange kjente fra Visma, fra bransjen og fra samarbeidspartnere.
Vi har fått noen spørsmål vedrørende agenda, og kan bekrefte at det blir mye tid til Visma Contracting nyheter, planer, tips & triks. Vi vurderer også egne parallelle sesjoner som dreier seg mer om strategi og sky, for deltagere som jobber med overordnet. Dette vil vi sende ut mer informasjon om senere.

 

Stresa ligger altså nord i Piemonte i Nord Italia, ved innsjøen Lago Maggiore. Området er kjent for sin vakre natur, god mat og vin og vakker arkitektur. Vi skal bo på det flotte hotel Bristol.

 

Prisen er kr. 13 990,- for delt rom, og 16 990,- for dobbeltrom (priser eks mva). Prisen inkluderer 3 overnattinger, fly og transport, det faglige opplegget, mat og drikke alle dager.

 

Vi har siden informasjon ble sendt ut i november fått såpass mange påmeldinger at vi nå kan bekrefte at turen blir gjennomført. Vi har som allerede nevnt utvidet påmeldingsfristen til 31.01.2023. Dette er med forbehold om nok plasser. Vi har nok hotellrom foreløpig, men ikke nødvendigvis nok flybiletter (i disse tider). Det blir da først til mølla, og de som melder seg på sent kan risikere å få beskjed om at flyene er fulle, eller at vi må finne alternative flyruter. (med evnt høyere pris). 

 

Mer informasjon får du på påmeldingsiden, som du finner her:

 

Du kan også stille spørsmål direkte her i artikkelen hvis du lurer på noe.

 

Dette er som vanlig ikke noe profitt arrangement fra Visma sin sine, og kunder dekker kun direkte kostnader til fly, hotell, transport, mat og drikke, mens det faglige innholdet og Visma sine kostnader dekkes av Visma.

 

Vi håper å se deg i Stresa til våren!

2 Kommentarer
Tone Risto Kjørsvik
CONTRIBUTOR *
av Tone Risto Kjørsvik

Hei, når kommer det mer informasjon om turen? Tenker da reiste og program. vi må bestille flybilletter etc...

Stian Estil
VISMA
av Stian Estil

Hei Tone. Ja, vi skal få ut informasjon tidlig neste uke.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"