Mine områder
Hjelp

God Jul og takk for det gamle fra eAccounting Support!

Kjære kunde!

 

Vi vil med dette benytte anledningen til å ønske dere alle en god jul og takke dere for året som har vært. Her vil du finne informasjon som garantert vil være nyttig når du skal i gang med det nye året, så sørg for at du leser igjennom slik at du er oppdatert.

 

Over nyttår vil vi gjøre vårt beste for å besvare din henvendelse innen en arbeidsdag, men i første kvartal er det høy aktivitet hos våre kunder med påfølgende stor pågang på vårt kundesenter. Vi iverksetter flere tiltak for å avhjelpe situasjonen. Allikevel vil du som kunde dessverre til tider kunne oppleve noe lengre ventetid hos oss på grunn av den store pågangen.

 

Lurer du på noe?

Du kan nå oss både via chat, telefon, via internt supportpanel i programmet, epost og finne svar på Community-sidene våre.

- Chat er både den letteste og raskeste måten å komme i kontakt med oss på. Åpningstidene til chat er Mandag - Torsdag 08.00 - 20.00 og Fredag 09.00 - 16.00.

Du finner chatten nede i høyre hjørne her i Community når den er åpen.

- Unngå å bruke tid på telefonen. Vi har funksjon for automatisk tilbakering på telefonen. Vi anbefaler deg derfor å svare ja til dette når du blir tilbudt det på telefon. Automatikken i dette sørger for at du beholder plassen din i køen og at du blir oppringt så snart vi har en ledig konsulent. Telefonnummeret til oss er: 45 50 61 50.

- Sender du en henvendelse til support.eaccounting.no@visma.com vil vi besvare deg så fort vi har muligheten.

- Gjelder det lisens eller fakturaspørsmål kan du kommer i kontakt med lisensavdelingen på:  21 89 82 99 eller faktura.mamut@visma.com.

- Eller du kan finne løsningen selv ved hjelp av våre Brukertips eAccounting eller Brukertips Webshop på Community.

 

Frister

  • 5. januar: frist for å sende A-melding på desember
  • 15. januar: frist for å betale skatt og arbeidsgiveravgift for termin 6
  • 1. februar: frist for å sende lønnsoppgave til de ansatte

 

Relevant info 2019:

Det har skjedd endringer ifht til a-meldingen og avlønningstyper hos altinn. Man skal fra og med 2019 ikke rapportere avlønningstype i a-melding. Dette gjør at hvis man har tidligere valgt en annen avlønningstype enn “fastlønn eller timelønn” så får man feilmeldinger. Forandre avlønningstype til en av disse og lagre. Du kan lese mer om dette her.

 

Årsavslutning i eAccounting

Les mer om selve årsavslutningen

Andre nyttige artikler:

 

Behov for regnskapsteknisk support? Du kan velge mellom flere alternativer:

  • Spør eksperten på vårt Community (krever innlogget bruker) her
  • Chat med regnskapsfører torsdag 13-16 her

Med ønsker om et godt og effektivt 2019 fra Visma eAccounting Support!

fellesbilde.jpg