Mine områder
Hjelp

Det nye grensesnittet til Approval blir aktivert for alle

av Svein Holanger

Det har lenge vært mulig å teste det nye grensesnittet for Visma.net Approval. Dette grensesnittet kaller vi i Visma for Nordic Cool 3. Fra og med torsdag 23. august vil alle Approval-brukere kun kunne velge dette nye grensesnittet. 

 

Vi håper mange av dere allerede har satt pris på det nye grensesnittet og at dette blir en positiv forandring for alle brukere.

NC3.png

6 Kommentarer
av Odd-Wiking Rahlff

I den nye versjonen kan du gi oss tilbakemeldinger på Approval og komme med idéer og innspill til å forbedre tjenesten ved å trykke på det nye Tilbakemeldingsikonet oppe i toppmenyen.

1808Feedback.pngDersom du har et konkret problem du trenger øyeblikkelig hjelp med bør du imidlertid ta kontakt med din kundestøtte som vanlig, da denne mekanismen ikke er en erstatning for Support.

 

Anne Britt_S
PARTNER
av Anne Britt_S

Hei. Er dette grensesnittet valgfritt eller blir det endret på alle brukere fra og med i dag? Mvh. Anne Britt

av Svein Holanger

Ja, den er endret for alle nå. Heretter gjelder bare det nye grensesnittet. 

postene
CONTRIBUTOR **
av postene

Er det mulig å ta ut rapporter fra det nye grensesnittet slik at vi kan få statistikk over godkjenningstid samt dokumentere at godkjenningsmatriser faktisk blir overholdt?

 

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous

Hvorfor er det ikke mulig for "godkjennere" i Approval å justere og lagre vindusoppsettet sitt?

Håpløst at oppsettet går tilbake hver gang du skal hente inn/kontere/tekste nye fakturaer og det burde vært mulig for hver enkelt å "låse" oppsettet sitt! Spesielt tekstfeltet er alt for smalt, mens valuta/prosjekt etc. er alt for brede.

av Odd-Wiking Rahlff

 @postene Nei det er det ikke per i dag, men vi registrerer ideen.

 

@Anonymous Vi vil sjekke om det er mulig å få systemet til å huske dine valg for kolonnebredder når du blar mellom fakturaer.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"