Mine områder
Hjelp

Visma.net Financials versjon 4.03

av Knut Gunnar Andersen
Visma.net Financials versjon 4.03 har vært ute i markedet siden mars 2014. Alle dere brukere er på denne versjonen. Her er noen av hoved endringene i versjonen omtalt.

Elektronisk faktura med vedlegg

Flere av dere brukere som sender elektroniske fakturaer (EHF fakturaer) til deres kunder har ønsket mulighet til også å sende med pdf vedlegg. Dette er nå mulig. I rutinen «Faktura» som dere finner under menypunktet «Kundereskontro» ser dere nå en ny fane som heter «Vedlegg».

Se kommentarer fra fakturagodkjenner i Visma.net Financials

Flere av dere kunder benytter også Visma.net Approval for å sende inngående fakturaer på flyt for godkjenning. Flere har ytret ønske om å kunne se evt kommentarer fra faktura godkjenner også inne i Visma.net Financials. Dette er nå mulig. I rutinen «Inngående faktura» som dere finner under menypunktet «Leverandørreskontro» ser dere fanen «Godkjenningsdetaljer». Her vil dere se kommentarene fra de som har kommentert i fakturaflyten.

Parameter for om godkjente fakturaer skal automatisk oppdateres

Bruker dere Visma.net Approval og fakturaflyt kan dere velge om bilaget skal oppdateres automatisk etter at den er godkjent i Approval eller ikke. Under menypunktet «Leverandørreskontro» - «Konfigurasjon» - «Innstillinger» og «Leverandørpreferanser» så har dere et kryss som heter «Oppdater dokumenter fra Approval». Hvis dette krysset er på så vil fakturaer automatisk oppdateres i regnskapet i Financials når det er godkjent i Approval. De fleste kunder velger og ikke krysse av dette valget da de ønsker å kontrollere fakturaen i Visma.net Financials før det oppdateres.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"