Mine områder
Hjelp

Visma.net Financials versjon 4.20

av Knut Gunnar Andersen
En ny og forbedret versjon av Visma.net Financials ble lansert 22 juni. Vi vil her presentere noen av hovednyhetene i løsningen, sammen med nyttig tilleggsfunksjonalitet fra nylige releaser av relaterte tjenester.

Enklere søkefunksjonalitet.

Takket være verdifulle tilbakemeldinger fra kunder, har vi nå utarbeidet en enklere og mer effektiv søkefunksjon som lar deg søke uten å trykke F3 (funksjonstast for søk) ved registrering av data. Løsningen vil prøve å auto-fullføre registreringen ved å matche det mot eksisterende poster. En smart og brukervennlig funksjon designet for å forenkle arbeidsdagen. Når du står i et søkefelt som for eksempel kundefeltet i fakturabildet så starter du bare og skrive det du søker etter og systemet vil foreslå et resultat basert på det du skriver.

Fleksibel rabatthåndtering

Uavhengig av hva slags rabattregler du har definert, vil Visma.net Financials 4.20 alltid finne beste tilgjengelig rabattalternativ, og dokumentere prisreduksjonen. Videre er det nå også mulig å gruppere rabatter, definere en rabattgrense og sette opp rabatter basert på antall.

12-måneders sammenlignende analyse

Det er nå mulig å se 12-måneders perioder med inntekter og utgifter ved siden av hverandre i analyserapporter. Slik får du en større innsikt i utviklingen av virksomheten.

Godkjenn fakturaer og reiseregninger på mobil

Visma har nå lansert en mobil løsning for Visma.net Approval – Visma Mobile Manager. Denne smarte appen gjør det enklere enn noen gang å godkjenne fakturaer og reiseregninger mens du er på farten. Last ned appen på Google Play eller iTunes App Store. Finn ut mer om Visma.net Approval

Oppgi årsak på avskrivninger

Det er nå mulig å oppgi en årsakskode når du avskriver et beløp. Dette bidrar til at det er lettere å få oversikt over de ulike avskrivingene, og knytte de opp mot mer detaljert informasjon. Dette gjør at du bedre kan analysere avskrivningene i din bedrift, og sette i gang riktige tiltak for å forbedre lønnsomheten.

Hvordan kan vi hjelpe?

Support-panelet i Visma.net er vårt kontaktpunkt mot deg som kunde. Du kan nå også se alle detaljer om forhandleren din (dersom du har kjøpt løsningen via en forhandler) som kan yte support dersom du trenger hjelp i forbindelse med bruk av løsningen.
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"