peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*Ratkaistu* Häiriö Netvisorissa ja Maventa Verkkopalkassa klo 13.10 - 14.00

tekijä Milla Hiltunen (Päivitetty ‎15-06-2021 14:30 tekijä Laura Sainio VISMA )

Netvisorissa on havaittu tällä hetkellä häiriö jonka seurauksena käyttö on estynyt. Häiriö vaikuttaa myös Verkkopalkkaan. 

 

Tutkimme tilannetta parhaillaan ja päivitämme tätä tiedotetta asian edetessä. 

----------

Päivitys 15.6.2021 klo 13.53: Ongelmaa tutkitaan yhdessä jatkuvuuspalveluntarjoajan kanssa. Valitettavasti syytä ei ole vielä selvinnyt. Päivitämme tätä tiedotetta, kun tilanteen selvitys etenee. 

Päivitys 15.6.2021 klo 14.02: Netvisor ja Verkkopalkka toimivat jälleen. Jatkamme häiriön juurisyyn selvittämistä. Katko alkoi klo 13.10 ja päättyi 13.59. Pahoittelemme suuresti vikatilanteen aiheuttamaa haittaa. 

15 Kommentit
LAccountantti
CONTRIBUTOR **
tekijä LAccountantti

Toivottavasti saatte niiden palvelinsiirtojen myötä vähennettyä näitä usein toistuvia häiriöitä. 

KalleTheSheriff
CONTRIBUTOR **
tekijä KalleTheSheriff

Ja mites korvaukset näistä häiriöistä ??

Joel Hietala
CHAMPION **
tekijä Joel Hietala

minne palvelimet siirretään?

miten se eroaa vanhasta paikasta?

Rike1985
CONTRIBUTOR *
tekijä Rike1985

Se on vähän niinkuin muussa elämässä, kun luotto menee niin sitä on vaikea saada takaisin. Luottoa ei Netvisoriin ole, ja asiakkaani ovat alkaneet etsiä korvaavia vaihtoehtoja sillä mitta on täysi myös siellä. Tuntuu että Vismalla kukaan ei ota vastuuta mistään, aina vaan pahoitellaan kovasti, mutta kun sanat ei korvaa niitä tekoja. Ei voi muutakuin ihmetellä tätä touhua.

Teemu Halme
CONTRIBUTOR **
tekijä Teemu Halme

Muistaakseni viimeksi omalle kohdalle sattui tämä laajempi katko reippaasti yli vuosi sitten. Nyt tuli tekstari aiheesta ja tiedotus asiallista - homma vaikuttaa olevan hanskassa. Ei tällä toiminnalla luotto lähde.

Maarit Hulkko
CHAMPION *
tekijä Maarit Hulkko

Olisikohan jo paikallaan hyvittää näistä katkoista jo ihan rahallisesti kun teidän laskut kyllä liikkuu meille päin vaikka ohjelma on jumissa/kiinni harva se viikko..

Ilonasi
CONTRIBUTOR *
tekijä Ilonasi

Olemme käyttäneet netvisoria alkuvuodesta asti, ja tämä on ensimmäinen kun en sisälle pääse vaikka tarvitsisi. Olisi hienoa, että tälläisistä voisi ilmoittaa aikaisemmin kuin pari minuuttia ennen kun toimintakyky menee.

Pirkko
CONTRIBUTOR **
tekijä Pirkko

Ennätin syöttää palkkalaskelmat KAHTEEN KERTAAN, ja sain herjan ettei Netvisor toimi 'riittävän nopeasti. Sitten huomaan tekstiviestin asiasta, kun hermo meni jo totaalisesti.

Nyt tuli viesti että homma toimii, mutta nyt jos palaan tuolta herja-sivulta, muutokset häviävät taas ja joudun aloittamaan alusta 😞

 

Ihan pikkuisen kiristää...

Mika Kangasaho
CONTRIBUTOR *
tekijä Mika Kangasaho

Kyllä minustakin tiedotus on hyvin toiminut käyttökatkojen aikana. Nytkin tuli tekstari heti kun tilanne tuli päälle ja sitten uusi tekstari kun se oli ohi. Ei tällaisista yllättävistä palvelimen ongelmista voida etukäteen ilmoittaa, ei Vismallakaan ole sellaista ennustajaa.

Tuula Jehkonen
ACTIVE CONTRIBUTOR ***
tekijä Tuula Jehkonen

Katkesiko yhteys uudelleen, ei hae mitään raportteja?

 

tekijä Milla Hiltunen

Hei @Tuula Jehkonen ! Mikäli ongelma jatkuu niin laitatko meille tukipyynnön aiheesta, itse en saanut samaa ongelmaa vielä toistettua. 

Tuula Jehkonen
ACTIVE CONTRIBUTOR ***
tekijä Tuula Jehkonen

On laitettu, ei hae pienintäkään raporttia.

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei!

 

Suuret pahoittelumme tästä häiriöstä. @Ilonasi , valitettavasti tämä vika tuli niin yllättäen ettemme pystyneet tiedottamaan etukäteen, vaan lähetimme kirjautuneille käyttäjille tekstiviestitiedotteen kun vikatilanne alkoi. 

 

Häiriöitä koskevat kirjalliset reklamaatiot pyydämme toimittamaan asiakaspalveluumme joko tukipyyntönä tai sähköpostilla osoitteeseen: tuki.netvisor@visma.com. Käsittelemme reklamaatiot sopimusehtojemme mukaisesti. 

 

Laura Sainio / Netvisor tuotekehitys

 

 

Paula2021
CONTRIBUTOR ***
tekijä Paula2021

Siinä ei paljoa tekstarit auta, kun sulla menee kaikki aamupäivän työt hukkaan. Olin itse syöttämässä edellisien tilikausien saldoja ja kun yritin tallentaa muistiota, niin järjestelmä olikin jo alhaalla.

tekijä Vilppu Paananen

Hei @LAccountantti ja @Joel Hietala ,

 

ymmärrykseni mukaan viittaatte kesäkuun ajan huoltotöihin, joissa siirrämme asiakasympäristöjemme tietokantoja uusille palvelimille. Siirrot ovat jo miltei maalissa, ja tiedotamme asiasta lisää linkatussa artikkelissa lähiaikoina. Siirron myötä kyseisten ympäristöjen osalta suorituskyvyn on ennakoitu nousevan vähintään normaalille tasolle siinä missä aiemmin ympäristöissä saattoi ilmetä satunnaisia hetkellisiä hitauspiikkejä. Tämänpäiväinen valitettavan ennakoimaton tapaus ei em. tapauksiin liity, mutta olemme kevään mittaan tehdyillä huoltotöillä pyrkineet rajaamaan myös ennakoimattomien katkojen mahdollisuutta.