peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Käyttäjän poistaminen

26-02-2019 13:31
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 395 Näytöt

Käyttäjää ei poisteta, vaan se tulee passivoida. Tämä tapahtuu passivoitavan käyttäjän tiedoissa valitsemalla Henkilöstö > Henkilöstöhallinto > Käyttäjän nimi > Luottamukselliset tiedot.

Vaihda "Status" -kohtaan "Passiivinen" ja valitse lopuksi "Tallenna".

passivointi.png