Minun alueeni
Apu

KORJATTU: Visma Scanner -mobiiliapplikaation Android-versiossa ei tule Fivaldi valittavaksi

tekijä Inkeri Mansikka-aho (Päivitetty ‎22-09-2023 12:21 tekijä Maria Sinelmaa VISMA )

Olemme saaneet ilmoituksia, että tällä hetkellä Visma Scanner -mobiilisovelluksessa osalla käyttäjistä ei tule Fivaldi valittavaksi. Ongelma koskee Android-laitteita ja Scanner-sovelluksen viimeisintä versiota 3.16.1. Samaa ongelmaa ei ole ilmennyts iOS-käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla (esim. iPhone).

 

Joissakin tilanteissa ongelman voi Androidilla kiertää sulkemalla sovelluksen ja avaamalla sen uudelleen, mutta kaikissa tapauksissa tämä ei valitettavasti auta. 

 

Korjausta valmistellaan ja tällä hetkellä toimintavaihtoehtoja on kaksi:

 

1) Käytä Scanneria toisella mobiililaitteella, jos tämä on mahdollista (ongelma koskee nimenomaan Android-laitteita sekä Scannerin uusinta versiota 3.16.1, iPhonella sama ongelma ei tietojemme mukaan ole toistunut).

 

2) Jää odottamaan Scannerin uutta versiota Androidille, lataa se ja kokeile sitten Scanneria kyseisellä laitteella uudelleen (oman laitteesi sovelluskauppaan tulee Scannerin kohdalle Päivitä-painike silloin, kun uusi versio on ladattavissa).

 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

 

EDIT  22.9.2023: Scanner-tiimi aikoo julkaista korjauksen Androidin kirjautumiseen tänään. Julkaisu tehdään portaittain, ja sen pitäisi olla kaikilla asiakkailla käytössä muutaman päivän sisällä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.