Minun alueeni
Apu

KORJATTU: Visma Sovelluspalvelu: Häiriö Document Center laskujen siirtymisessä Visma.net Approvaliin

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎24-04-2020 11:45 tekijä Olli Hietala VISMA )

Päivitetty 25.3.2020 klo 14:44

 

Korjaustoimenpiteet on nyt tehty kaikille asiakkaille. Tilanne on siis ohi ja sovellukset toimivat normaalisti

 

-Mika, Technical Services

 

**********

 

Päivitetty 25.3.2020 klo.8:15: 

Vikatilanteeseen on nyt löytynyt syy.  Korjaus pyritään saamaan asiakkaiden käyttöön mahdollisimman pian.

 

Kuittaamme tähän kun on tiedossa, että kaikille asiakkaille on tehty korjaustoimenpiteet.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

 

************

 

Päivitetty 24.3.2020 klo.14:55: 

Tämän hetkisen tiedon mukaan korjaus on työn alla ja korjauksen pitäisi olla lähiaikoina ympäristössä käytössä. Jos laskuja on tilassa 'siirtyy visma.net approvaliin' niin ne tulisi ottaa pois kierrosta ja kun saamme lopullisen kuittauksen, että korjaus on tehty sovelluspalveluympäristöömme niin asiakirjat voi sen jälkeen laittaa uudelleen kiertoon.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

 

*********

 

Visma Sovelluspalveluun on päivitetty sunnuntaina 22.3.2020 uusin Visma Document Center 14.10.1 versio ja päivityksen jälkeen olemme saaneet palautetta usealta käyttäjältä ettei laskujen siirtymisessä Visma.net Approvaliin enää onnistu.

 

Tilanne on selvityksessä ja tiedotamme tässä kirjoituksessa kun asiaan on löytynyt ratkaisu. 

 

Pahoittelemme viasta aiheutuvaa haittaa!

 

-Visma Sovellustuki

7 Kommentit
Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala

Liittyen DC 14.10.1 version päivitykseen sovelluspalvelussamme jos laskuja jää siirtymättä Visma.net AutoInvoice Järjestelmästä Document Centeriin tai ne siirtyvät vajailla tiedoilla (kuva puuttuu, tulkinta ei onnistu) tulisi Document Centerissä mennä Järjestelmä > Visma.net AutoInvoice -näkymään ja muuttaa XML-formaatiksi Finvoice. Muutoksen jälkeen voi klikata asiakirjaa hiiren oikealla Uudet asiakirjat välilehdellä ja valita 'autoinvoice loki' ja sitten 'Tuo' niin laskut joiden kohdalla on tietoja jäänyt puuttumaan pitäisi tulla uudelleen järjestelmään.

 

Laskuja noudetaan n.30 minuutin välein eli muutoksen jälkeen pitäisi tunnin sisällä alkaa laskuja tulla DC:hen kunhan se viimeisin noutoaika on Document Centerin Järjestelmä > Visma.net AutoInvoice -näkymässä yrityksen rivillä päivää ennen ensimmäisen puuttuvan laskun päiväystä. (Eli esim. 16.3. jos laskuja on jäänyt saamatta 17.3.2020 alkaen.)

 

-Olli, Visma Sovellustuki

 

Kirsi Härkönen
CONTRIBUTOR *
tekijä Kirsi Härkönen

Meillä siirtyy laskut Visma.net Approvaliin, mutta sieltä on hävinnyt tilikartta. Laskuja ei voi tiliöidä. Tähän on myös tulossa korjaus.

t. Kirsi H.

Sirpa60
CONTRIBUTOR *
tekijä Sirpa60

Hei, meillä Document Centerissä monen laskun kohdalla maininta: asiakirjan ja toimittajan pakkitili ei täsmää. Näyttää kuitenkin, että asiakastiedoissa ja laskulla on ihan samat pankkitiedot. Tuleeko tähänkin korjaus?

T. Sirpa

Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala

Hei Sirpa60,

 

Tuo johtuu varmaankin siitä, että DC tutkii vain toimittajan ensimmäisen pankkitilin joka toimittajakortilla löytyy. Kysymykseen halutaanko päivittää tilinumero Novaan voi vastata 'ei' jos Novan toimittajakortistoon ei haluta päivittää laskulla ensimmäisenä olevaa tilinumeroa jota tulkinta ruutu näyttää. 

 

Uudessa versiossa on tarkennettu laskun tulkintaa ja nyt pystyy mm. perustamaan uuden toimittajan jos laskun tietoihin täsmäävää toimittajaa ei Novasta löydy tulkintahetkellä.

 

Jos sinulla on jokin muu tilanne kyseessä niin suosittelisin avaamaan aiheesta meille tiketin sovellustuki@visma.com niin, että siinä on tarkat lähtötiedot mukana, eli esimerkit saamastasi tilanteesta (toimittajakortista, tulkinta ruudusta jne.)

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Lea Tuominen1
CONTRIBUTOR *
tekijä Lea Tuominen1

Miksi tällaisen virheen aikana ei tulekkaan sähköpostiin tietoa, se pitää itse käydä katsomassa täällä?

Anne_H
CONTRIBUTOR *
tekijä Anne_H

Hei!

Meillä on jälleen Document Center alkanut juonittelemaan. Laskut eivät siirry Approvaliin eivätkä jo siellä olleet vanhat laskut siirry hyväksymisen jälkeen takaisin DC:iin.

T. Anne

Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎24-04-2020 09:36 tekijä Olli Hietala VISMA )

Hei Anne_H,

 

Olette ilmeisesti Visma Sovelluspalvelussa? 

 

Voisitko avata asiasta meille tiketin osoitteeseen sovellustuki@visma.com osoitteeseen niin voimme ottaa asianne tutkintaan. Tällä hetkellä ei ainakaan vielä ole tullut tietoa, että palvelussa olisi yleistä vikatilannetta päällä mutta pidämme silmät ja korvat auki tilanteen suhteen. 

 

-Olli, Visma Sovellustuki

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.