Minun alueeni
Apu

Miksi en saa päätettyä autopaikan maksulajia sidoksella?

tekijä Jonna Ailinpieti (Päivitetty ‎26-10-2022 09:54 tekijä Jonna Ailinpieti VISMA )

Autopaikat näkyvät sidoksissa harmaina, mutta eivät löydy autopaikoista. Autokatosmaksu on jumissa sidoksella. Autohallin maksulaji näkyy sidoksella harmaana ja on ohjautunut toiselle henkilölle.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Ailinpieti
VISMA

tekijä Jonna Ailinpieti (Päivitetty ‎26-10-2022 09:53 tekijä Jonna Ailinpieti VISMA )

Varauksen voi kokeilla yrittää poistaa ensin tämän ohjeistuksen mukaisesti.  Jos siis tilanne varauksella on alla olevan kuvan mukainen,  on Alkupvm-kenttä klikattavissa ja varauksen voi poistaa klikkaamalla Alkupvm-kenttää ja valitsemalla ylävalikosta Tietue | Poista:

 

JenniSyrjmki_0-1648644229915.pngJos yrität poistaa autopaikkavarausta Autopaikat-sovelluksessa ja kyseiselle autopaikkavaraukselle on määritelty maksulaji, Fivaldi estää poiston ja antaa sinulle virheilmoituksen. Jos haluat lopettaa autopaikkavarauksen, merkitse sille päättymispäivämäärä Autopaikat-sovelluksen Paikan tiedot -välilehdellä. Fivaldi päivittää saman päättymispäivämäärän myös sidoksen maksulajille.

 

Jos taloyhtiöllä on jo poistettuja autopaikkavarauksia, mutta sidoksilla löytyy vielä autopaikkavarauksen maksulaji, voit poistaa kyseisen maksulajin sidokselta napsauttamalla maksulajin kohdalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Poista maksulaji sidokselta:

 

ScreenHunter 6403.jpg

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.