Minun alueeni
Apu

Olethan tutustunut jo etätyötä helpottaviin etuihimme?

tekijä Anonymous

Muuttunut arki on vaatinut uusia toimintatapoja, joissa prosessien sähköistäminen nousee yhdeksi avaintekijäksi. Haluamme olla avuksi tässä muutoksessa, jonka vuoksi tarjoamme vielä toukokuun loppuun asti kuukausimaksullisia ohjelmistoja alkuun veloituksetta sekä maksuttomia käyttöönottoja. Ohjelmistojen käytön voi lopettaa halutessaan maksuttoman jakson jälkeen irtisanomalla palvelun.

 

Hyödynnä edut tästä! »

 

Työajanhallinnasta joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen

Visma Entry -työajanseuranta järjestelmällä työajan seuranta onnistuu mistä ja milloin vain. Tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä ja käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti. 

 

Kululaskujen käsittely helpoksi 

Kotioloissa työskentely on voinut vaatia hankintoja esimerkiksi toimistotarvikkeisiin tai laitteisiin liittyen. Kululaskut on helppo kirjata Visma.net Expensen avulla ja tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä sekä käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti.

 

Laskut perille nopeasti ja luotettavasti

Sähköisellä laskutuksella varmistat laskujen perillemenon tehokkaasti ilman perinteisen postin aiheuttamia viiveitä. Tarjoamme Visma.net AutoInvoicen käyttöönottoapua yritysten väliseen verkkolaskutukseen maksutta 30.6. asti.

 

Helpota palkanmaksuprosessia toimittamalla palkkakuitit sähköisesti

Verkkopalkalla varmistat palkkalaskelmien toimituksen suoraan palkansaajan verkkopankkiin ilman postittamisen epävarmuustekijöitä. Myös tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät. Käyttöönotto onnistuu helposti ohjeiden avulla ja tarjoamme käyttöönottoon maksutonta tukea 30.6. saakka.

Hyödynnä edut tästä! »

5 Kommentit
juhamer
CONTRIBUTOR ***
tekijä juhamer

Missä on myynninhallinnan esittelyvideo, jonka voisi näyttää asiakkaalle?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous
juhamer
CONTRIBUTOR ***
tekijä juhamer

No ei kyllä ole, en usko että ketään asiakas ostaa ohjelman, jossa videoalla näytetään miten laskulista viedään exceliin. Oliskohan parempi tehdä video siitä miten lasku tehdään ja miten se menee eteenpäin...

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei @juhamer ! Laajempi esittely löytyy Myynninhallinnan käsikirjasta. Löydät sen täältä >>

Mukavaa torstaita!

Janne Lahti
VISMA
tekijä Janne Lahti

Toukokuun päivitystiedotteen videot keskittyivät uudistuneisiin ominaisuuksiin Fivaldissa mutta uudesta Myynninhallinnasta löytyy myös aiemmin tehty esittely video täältä!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.