Minun alueeni
Apu

Visma L7 päivitystiedote 28.2.2022

tekijä Matias Kostiainen

Visma L7 -järjestelmästä on 28.2.2022 julkaistu uusi versio 9.4.9 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Sovelluspalvelussa päivitys on käytössä tiistaina 1.3.2022.


Hienosuunnittelu
- Lisätty tarvelaskentaan asetus (Materiaalin varasto resurssilta), jolla voidaan materiaalin varastopaikan haussa ohittaa päävarasto-ohjaus.
- Tarvelaskentaruudun määrä- sarakkeiden nimien korjaus englanninkieliseen versioon.
- Tarvelaskennan varastosiirtopyynnöt ja varastosiirrot -toimintojen päälläollessa saattoi työnro- ja alanro -kentät kadota ruudulta asetuksia vaihdettaessa.


Intrastat
- Vienti-inrastat siirtoaineiston muodostus maittain asiakkaittain VATtunnisteen mukaisesti


Keikkalaskutus
- Rivit ruudulle lisätty käyttäjäkohtainen asetus, joka mahdollistaa sen että yksittäisen alanumeron laskutus ei sulje rivit ruutua.


Kirjanpito
- Hitaan esikatseluun lataumisen vuoksi päiväpääkirjaraporteilta kppk23, kppk31 ja kppvk7 poistettu liitetiedoston nimen esittäminen.


Kokonaissuunnittelu
- Materiaalin varastopaikan haku huomioi nyt myös mahdolliset resurssin varasto- ja yksikkökohtaiset ohjaukset, kun muodostetaan tuotanto-ohjelma ennusteen rivistä. Materiaalien sekä osien varaston kohdentumista tarkennettu myös tarvelaskennassa.


Lähtevät verkkolaskut
- Jos samalla laskulla laskutetaan useita tilauksia, niin Finvoice verkkolaskun SellerReferenceIdentifier -elementtiin viedään viimeisen tilausnumero tiedot (päänumero/alanumero/kustannuspaikka).


Yritysrekisteri
- Korjattu EU VAT numeron tarkistusta. Tuli virheilmoitus 'palveluun ei saatu yhteyttä' sekä parannettu postinumeroiden käsittelyä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.