Minun alueeni
Apu

Visma L7 versio 9.6 tietopaketti

tekijä Taneli Juvonen (Päivitetty ‎07-12-2022 14:55 tekijä Taneli Juvonen VISMA )

Aikataulu

Visma L7 9.6 julkaistaan Visman Sovelluspalveluun 6.12.2022 alkaen portaittain ja päivityksen jakelu käynnistyy kaikille asiakkaille 19.12.2022

 

Kehityskohteet

Visma L7 9.6 versioon on tehty mm. seuraavia järjestelmän käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia ja uudistuksia:

 

  • Verkkolaskutuksen aktivointi kaikille asiakkaille, myös sellaisille, joille ei ole perustettu tiliöintitietoja. 
  • Maventa Reskontravahti, jonka voit ottaa käyttöön Myyntireskontrassa tai Vastike- ja vuokravalvonnassa saatavienhallinnan ulkoistukseen.
  • Myynti- ja ostorivien vahvistuksessa vahvistushistoria jää talteen. Uudessa Visma L7 9.6 versiossa saat tilauksen rivien vahvistushistorian näkyviin omalle ruudulle. 
  • Salasanojen vahvuusvaatimus mahdollistaa sen, että käyttäjien salasanoille voidaan asettaa pituusvaatimus ja pakottaa salasana sisältämään esim. isoja tai pieniä kirjaimia. Visma L7 9.6 versio sisältää suositukset salasanan vahvuudelle ja pääkäyttäjien on mahdollista saada listaus niistä käyttäjätunnuksista, jotka poikkeavat salasanoille asetetuista vaatimuksista. 
  • Käyttäjätyytyväisyyskysely, jonka kautta sovelluksen käyttäjä voi antaa sovelluskohtaisesti  palautetta Vismalle. Käyttäjätyytyväisyyskysely avautuu eniten käytetyissä sovelluksissa automaattisesti sovelluksen käynnistyksen jälkeen tai työkalupalkin ?-painikkeen Anna palautetta -valinnalla.
  • Uusittu grafiikkakomponentti, jota käytetään kaikissa eri ohjelmista avautuvissa kuormanäkymissä, kuten hienovalvonnan, karkeavalvonnan, kokonaissuunnittelun sekä ajoituksen resurssikohtaisten kuormanäkymien ruuduilla.
  • Lähettämättömistä tulorekisteriaineistosta mahdollista saada sähköpostimuistutus.
  • Document Viewer -sovellus, jota käytetään *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.ods, *.xlsb ja *.pdf -tiedostojen avaamiseen, tulostamiseen ja tallentamiseen. 

Visma L7 9.6 versioon toteutetuista kehityksistä löydät lisätietoa versiotiedotteesta.

  

Vinkit

Uusista ominaisuuksista löydät tuttuun tapaan vinkkejä päivityksen jälkeen myös ohjelman sisältä. Tiesithän, että löydät kaikki vinkit kootusti L7 valikkonäkymän yläosan puhekupla-kuvakkeen takaa.

 

1 Kommentti
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.