Minun alueeni
Apu

Alv-korotuksen vaikutukset Visma.net ERP -ohjelmaan

tekijä Matti Aaltonen

Syyskuun alussa voimaan tuleva alv-korotus vaikuttaa luonnollisesti myös ohjelmaasi. Ei kuitenkaan huolta, työstämme muutosta parhaillaan ja tulet saamaan päivityksen ajallaan ohjelmaasi. Onneksi tämä ei ole Visma Amplion historian ensimmäinen alv-muutos. Tiedämme siis mitä teemme.

 

Miten muutos vaikuttaa ohjelmistokehitykseen?

 

Ihan ensin suunnitellaan tarkasti ja kartoitetaan toimenpiteet
Kuten aina, myös alv-korotuksessa hyvä taustatyö on kaiken perusta. Olemme kartoittaneet tarvittavat toimenpiteet ja tiedämme nyt miten muutokset tulee toteuttaa niin, että et oikeastaan edes huomaa minkään muuttuneen.

Seuraavaksi toteutamme muutokset ja testaamme
Muutokset toteutetaan ensin testiympäristöön ja testataan huolellisesti. Onneksi testaukseen on vielä paljon aikaa. Näin voimme varmistua, että asiakkaille jaettava päivitys on varmasti toimiva ja voitte luottaa ohjelmaan.

Ohjelmasi päivitetään elokuun aikana
Tulemme kertomaan tarkasta päivästä ja päivityksen sisällöstä tarkemmin elokuun aikana. Ei siis huolta. Saat päivityksen ajallaan ja infoa sen sisällöstä sekä sähköpostilla, että Visma Communityssä.

 

Emme jätä sinua yksin muutoksen kanssa
Olemme apunasi ja autamme sinua jo ennen alv-muutoksen ajankohtaa. Tulet löytämään ohjeistusta ja tiedotteita aiheesta Visma Communitystä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.