Minun alueeni
Apu
Timo Sievänen
CONTRIBUTOR ***

Myyntitilauksesta

tekijä Timo Sievänen

Onkohan mahdollista muuttaa jotain asetusta taikka saada joku päivitys millä saataisiin tuo OVH-hinta kentän muuttuminen pois? Tällä hetkellä jos muutat kappalemäärä niin muuttuu myös jo laitettu hinta OVH hinnaksi. Tämä on todella ärsyttävä "ominaisuus" ja aiheuttaa melko paljon ainakin meillä tupla tarkistamista. 

 

Esimerkkinä myyt laakereita 1kpl, minkä OVH on 20€, määrität itse sen hinnaksi asiakkaalle 10€, nyt jos määrää muuttaa niin Nova muuttaa itsestään hinnan OVH hinnaksi eli tuohon 20€.

 

Käytössä meillä sovelluspalvelu.

2 VASTAUSTA2
Timo Sievänen
CONTRIBUTOR ***

tekijä Timo Sievänen

Kiitos, tuo porrastettu hinta täpän pois ottaminen auttoi!

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @Timo Sievänen ,

 

Teillä on todennäköisesti nyt ohjelman ohjaustiedoissa valittuna ominaisuus "porrastettu hinta" eli silloin ohjelma toimii juuri noin, että se tarkistaa kpl määrän syöttämisen jälkeen tuotteen hinnan.

 

Jos asetus ei ole teillä tarkoituksella päällä niin ottamalla tuon option pois käytöstä ja käynnistämällä Laskutuksen uudelleen tuo muutos astuu voimaan.

 

OlliHietala_0-1675322741878.png

OlliHietala_1-1675322770216.png

 

Tässä esimerkki jossa otin tuon option pois käytöstä ja syötin riville eri hinnan kuin mitä tuotteen takana on. Ohjelma ei muuta ovh-hintaa kpl määrän syöttämisen jälkeen.

 

OlliHietala_2-1675322891079.png

 

Toinen vaihtoehto voisi olla syöttää asiakashinnastoon asiakaskohtaiset hinnat niin ohjelma hakisi hinnan asiakkaan takaa eikä Varastokirjanpidosta.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.