Minun alueeni
Apu

Hyväksy Autopay maksut jatkossa puhelimellasi

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎25-08-2023 09:26 tekijä Olli Hietala VISMA )

Visma Manager-sovelluksella on tähän saakka pystynyt hyväksymään ainoastaan kierrätyksessä olevia laskuja (Approval) mutta alkaen 28.8.2023 voit myös jatkossa hyväksyä AutoPay palvelussa olevia maksuja sekä palkkoja.

Visma Manager-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi oman puhelimesi sovelluskaupasta joko Google Play-kaupasta tai App storesta. Sovellukseen kirjaudutaan samalla tunnuksella kuin connect.visma.com sivustollekin. 

Jos maksujen hyväksyntää ei ole vielä käytössä saatte sen käyttöön seuraavalla tavalla:

  • Varmista, että hyväksyjät on perustettu connect.visma.com > Admin- näkymässä ja heillä on riittävät käyttäjä roolit (Autopay Approver ja tarvittaessa myös Autopay Payroll Approver jos käyttäjä hyväksyy myös palkka-aineistoja).
  • Tarkista AutoPayssä Hallinta > Tilisopimukset -näkymä, että siellä on tileillä halutut hyväksyjät määriteltynä Lisää maksajan tiedot- välilehdellä kohdassa hyväksyjän sähköposti. Lisätietoa tilisopimuksien määrityksistä löytyy tästä ohjeesta.

 

Vinkki: Nova Ostoreskontrasta maksuun lähetettyjen maksujen tilan näe Tiedosto > Suoritus -ikkunasta. Jos maksu on tilassa 'Uusi' se odottaa vielä hyväksyjää, mutta jos se on tilassa 'Valmis' on maksu hyväksytty ja lähtenyt maksuun tililtä onnistuneesti.

2 Kommentit
Kero
CONTRIBUTOR ***
tekijä Kero

Milloinhan tähän liittyen katoaa Autopaysta se mainosherja? Sangen ärsyttävää, kun joka kerta, kun menen selaimella Autopayhin, ohjelma mainostaa kännykällä hyväksymistä. Asia tuli jo selväksi ja jatkossa tällaisiin riittää viikon mainosaika. Normikäyttäjälle tuolla lisällä ei ole mitään arvoa, kun koneella työskennellään. Sama juttu sen Google Authenticatorin kanssa. Onko tyhmempää ideaa käyttää sitä salasanan lisäksi maksujen hyväksymiseen. Rutiiniluontoinen juttu, joka vie nyt turhaa aikaa. Lähtökohtaisesti älkää sotkeko kännykkää arkityöskentelyyn.

Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala

Hei @Kero ,

 

Kiitos palautteistasi. AutoPay sivustolla ei käsittääkseni enää tätä kirjoittaessa tuota mainosta Managerista tule.

 

Välitin palautteesti sovelluksen kehittäjille jotta asia voidaan ottaa huomioon tulevien versioiden suunnittelussa. 

 

Autopayssä ollaan kyllä painotettu kokoajan enemmän kaksivaiheista tunnistautumista ja joissakin maissa se on ollut jo pidempään pakollista. Kyse on kuitenkin yrityksen maksuliikenteestä. Toivottavasti maksujen hyväksyntää saadaan virtaviivaistettua entisestään eikä hankaloitettua. 🙂 


Kiitos palautteestasi!

-Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.