Minun alueeni
Apu

Tulorekisterin valtuutukset ja varmenne

tekijä Hannele Grönfors (Päivitetty ‎09-10-2018 12:43 tekijä Hannele Grönfors VISMA )

Valtuuttaja voi valtuuttaa toisen asioimaan Tulorekisterissä puolestaan. Tulorekisteriin on tullut uudet valtuustyypit, Palkkatietojen ilmoittaminen ja Palkkatietojen katselu. Lisätietoja valtuuksista ja valtuuttamisesta saatte Tulorekisteristä www.tulorekisteri.fi ja Suomi.fi-palvelusta www.suomi.fi.

 

Valtuuttaminen tehdään joko Suomi.fi- tai Katso-palvelussa organisaatiomuodosta riippuen. Tarkemmat ohjeet https://www.vero.fi/tulorekisteri/yritykset-ja-organisaatiot/suorituksen-maksajat/valtuutus/.

 

Tulorekisterissä voidaan rajata käyttöä aliorganisaation tunnisteilla. Visma Novan muodostamilla tulorekisteri-ilmoituksilla ei ole tukea aliorganisaation tunnisteen antamiselle.

 

Visma Novan Palkanlaskennasta tiedot ilmoitetaan suoraan Tulorekisteriin teknisen rajapinnan kautta. Hakemuksen teknisen rajapinnan käyttämisestä ja varmenteen tilaamisesta voi tehdä hakijaorganisaation nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö 1.11.2018 alkaen. Lisätietoja saatte Tulorekisteristä https://www.vero.fi/tulorekisteri/yritykset-ja-organisaatiot/suorituksen-maksajat/varmenne/

 

Huom! Visma Novan osalta tulemme tiedottamaan Visma Communityssa tarkemmin missä vaiheessa varmenteen tilauksen voi tehdä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.