Minun alueeni
Apu

Versiowebinaari pe 2.12. – ilmoittaudu mukaan

tekijä Sanna Ruosaari (Päivitetty ‎30-11-2022 12:01 tekijä Iita Koistinen VISMA )

Novan uusi versio 10.5 julkaistaan joulukuussa 2022. Uusi versio tuo mukanaan parannetun myyntitilaus-ja laskutussovelluksen, ostolaskujen vastaanoton Maventan (AutoInvoice) kautta, sekä lakisääteisiä muutoksia. Taustalla jatkuu edelleen työ Novan kehittämisen ja uudistuksen parissa.

 

Tervetuloa kuulemaan uuden version muutoksista maksuttomaan webinaariin 2.12.2022. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

 

Ostolaskujen vastaanotto AutoInvoice kautta

Vuoden 2023 alusta ostolaskujen vastaanotto Novaan siirtyy tapahtuvaksi Maventan (AutoInvoice) kautta. "Yhden luukun periaate" tuo Novan käyttäjälle virtaviivaisuutta ja tehokkuutta ostolaskujen käsittelyyn, kun laskut voidaan vastaanottaa suoraan järjestelmään eikä liitteitä ja laskuja tarvitse erikseen skannailla tai siirrellä järjestelmästä toiseen. Pidimme aiemmin syksyllä webinaarin aiheesta. Webinaarissa käydään läpi muutos sekä ohjeistetaan Autoinvoice tilin aktivointiin. Täältä pääset katsomaan webinaari tallenteen. 

 

Document Center

Käsittelettekö yrityksessänne ostolaskuja? Tarkistatteko laskut ja täsmäytätte saapuneisiin ostotilauksiin ja tämän jälkeen laskut hyväksytään? Novaan integroidulla Document Center -ostolaskujen käsittelyohjelmalla automatisoit laskujen kierrätys- ja hyväksyntäprosessin. Voit tutustua DocumentCenter materiaaleihin täällä.

 

Nova 10.5 version uudistukset

Novan päivitys versioon 10.5 tuo käyttäjälle, ostolaskujen vastaanottokanavan muutoksen lisäksi, myös muita uudistuksia, toiminnallisuuksien parannuksia ja tehokkuutta työskentelyyn. Tarkemmat tiedot 10.5 version ominaisuuksista ja kehityksistä voit lukea versiosaatteesta, mutta alla muutamia poimintoja.

Novan uudistukseen liittyen, uudet laskutus-ja myyntitilaussovellukset ovat jo pitkään olleet otettavissa käyttöön. Versioista 10.5 alkaen uudistetut sovellukset avautuvat käyttäjälle oletuksena (vanhojen sovellusten käyttöön on vielä mahdollista palata). Novan kokonaisuudistus jatkuu ja ominaisuuskehitystä tehdään uusiin sovelluksiin. Esimerkiksi Finvoice 3.0 standardiin liittyvät yksikkömuutokset saa käyttöönsä vain uuden laskutussovelluksen kautta. 

 

Nova 10.5 version aloitusnäkymään on lisätty mahdollisuus tilata lisäkäyttäjälisenssejä suoraan käyttöliittymästä

 

Palkanlaskenta sovelluksessa kiinteän ay-jäsenmaksun sekä työsuhdematkalipun ja polkupyöräedun käsittelyä rahapalkkaa alentamalla on tarkennettu.

 

Myyntitilauksen "laskuta" ikkunan kautta on mahdollista rajata laskutus vain factoring asiakkaisiin. Laskutus-toimitus-ja tilaajatietoihin on lisätty "maa"-kenttä. Oletuksena maatieto haetaan asiakkaan tiedoista, tietoa voi myös muokata tilauksella. 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.