Minun alueeni
Apu

Visma Nova 9.8 päivityspaketti 4.1.2019 julkaistu

tekijä Hannele Grönfors (Päivitetty ‎04-01-2019 14:51 tekijä Kari Yli-Hakuni VISMA )

Huomaattehan, että päivityspaketin päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin paketissa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia päivityspaketteja ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään päivityspakettia pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

4.1.2019 julkaistuun Visma Nova 9.8 versioon tehty mm. seuraavat korjaukset.

 

• Palkkatietoilmoituksen Lähetä tulorekisteriin painike ei ollut kaikissa tilanteissa aktiivinen, tämä korjattu.
• Jos henkilötiedot oli tuotu Palkanlaskentaan tietojen tuonnilla, joissain tilanteissa palkkatietoilmoituksen esikatselu antoi NetFramework-virheen, tämä korjattu.
• Tulorekisterin virhepalautesanomien käsittelyä on tarkastettu.

• Tuotteen vaihtaminen tuoterakenteessa antoi virhetilanteen 360 (Application-defined or object-defined error). Tämä on korjattu.

  

Päivityspaketti löytyy Visma Community Lataa Materiaaleja osiossa.

  

Visman Sovelluspalveluun Palkanlaskentaan liittyvät korjaukset on jo päivitetty.

12 Kommentit
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Olisi hyvä jos tässä lukisi päivityspaketin versionumero, eikä väin päivämäärä. Asensin 4.1. päivityksen ja versio on nyt 9.8.136. Vieläkään "lähetä tulorekisteriin" painike ei ole aktiivinen.

SahMik
CONTRIBUTOR *
tekijä SahMik

Päivityspaketti ei auttanut. "lähetä tulorekisteriin" painike ei ole aktiivinen.

 

SahMik
CONTRIBUTOR *
tekijä SahMik

Eikä päivityspaketti korjannut myöskään, Kun tekee kohdasta ilmoitukset -> Palkkatietoilmoitus samaan aikaan maksetut tuntipalkkalaisten ilmoituksen tulee virhe ilmoitus "Juuritason tiedot ovat virheellisiä". Samalla kertaan maksetut kk-palkat niistä muodostuu kumminkin ilmoitus. Lähettää niitä ei pääse tulorekisteriin.

 

 

Noora Jaakkola
CONTRIBUTOR *
tekijä Noora Jaakkola

Ei myöskään täällä auttanut päivitys, painike "lähetä reksiteriin" edelleen eloton!!

Veijo Kujala
CONTRIBUTOR **
tekijä Veijo Kujala

Hei !

 

Täällä tänä aamuna (7.1.2019) haettu päivityspaketti asennettu. "Lähetä rekisteriin" - nappi aktivoitui päivityksen jälkeen.... Jää kuitenkin tuon jälkeen jumiin, "tutkakuva" pyörii ruudulla ikuisesti ja teksti "haetaan tiedot".... Ei mene eteenpäin eikä taaksepäin.

 

Tukipuhelin tukossa. Antaa odottaa linjoilla 20 min, sitten heittää jonosta pihalle.

Mitään tiedotetta tämän tyyppisestä viasta en ole nähnyt....

 

Ei nyt oikein vakuuta toiminta....

 

Veijo Kujala, 040-545 6880

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Autoreport rekisteröinti ja ohjaustiedot (Nova) testauksessa ilmoittaa virhetilanteen eikä anna rekisteröidä Autoreportia.

Ensimmäiset ilmoitukset pitäisi olla huomenna verottajalla kahdella asiakkaalla. Tukeen soittaessa saa kuunnella vain musiikkia kunnes katkeaa.

Löytyykö jostain tähän ohje ?

vkl-pa
CONTRIBUTOR *
tekijä vkl-pa

Ei auttanut päivityspaketin asennus. Lähetä rekisteriin nappi ei edelleenkään aktiivinen.

Asiakastuki ei vastaa. Jonotusmusiikki jo kyllästyttää...

Miten tämän saisi korjattua. Tuntuu olevan useammalla ongelmana, joten luulisi, että

tähän tulisi yleisempi ohje??

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

@vkl-pa @Veijo Kujala @Noora Jaakkola @Anonymous @SahMik Mikäli uusin päivitys on tehty, eikä Lähetä-painike edelleenkään toimi:

1. Novan Ohjaustiedot | AutoReport-välilehdellä kokeilkaa uudestaan Testaa AutoReport ja sen jälkeen Rekisteröi AutoReport. Sulje ohjaustiedot ja tallenna muutokset

2. Jos edellinen kohta ei auta, on asia selvitettävä tukipyynnöllä, joko jonottamalla tai lähettämällä tiketin sähköpostitse.

 

@Anonymous Kerroit että saat rekisteröinnissä jotain virhettä, mikä on virheilmoitus jonka saat? Nopein tapa ratkaista ongelma on avata meille tiketti ja kertoa virheilmoitus tarkasti, niin voimme katsoa onko siihen suoraa ratkaisua vai katsommeko etäyhteydellä.

Noora Jaakkola
CONTRIBUTOR *
tekijä Noora Jaakkola

Täällä onnistuttiin lähettämään ja näkyy tulorekisteri - sivustollakin, mutta edelleen lähetetyissä näyttää että odottaa tulorekisterin käsittelyä.

Ja tulee herja: Ei voitu aktivoida ActiveMQ. Varmista että kaikki tarvittavat kirjastot ovat asennettu ja  asetukset ovat oikein. jne.....

Ja muualla kysytty, mutta en ole saanut vastausta: Jos ilmoitan vain päivärahoja, eikö ilmoituksella silloin kuulu näkyä eläkevakuutusyhtiön tietoja?

Veijo Kujala
CONTRIBUTOR **
tekijä Veijo Kujala

Ville Viherto: Nyt et lukenut postaustani (ainakaan huolella). Lähetä nappi toimii, mutta näyttö jumittuu ikuisesti pyörivään "tutkakuvaa" ja tekstiin "Haetaan tietoja....".

Tukitiketti avattu. Tuotekehittys tutkii. Tarjosin tätä meidän konetta labrausta varten, jos vikaa ei saa teillä toistettua. Mitään ei kuulu mistään.

Verohallituksen deadlinet paukku. Tätä on Visman kanssa selvitetty jo viikko. Ei vakuuta nyt tuen resursssointi.

 

-- Veijo Kujala, 040-545 6880

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

 @Veijo Kujala Pahoittelut, ymmärsin alkuperäisen viestisi väärin. Olen törmännyt vastaavaan ongelmaan kerran aiemmin, jossa spinneri jää pyörimään, eikä lähetys tunnu menevän eteenpäin. Tuolloin ratkaisuna: seuraava portti on oltava auki samalla koneella, mihin OnPremisesGateway on asennettuna: 61616 (TCP) ActiveMQ:ta varten. Tiedätkö onko tuon portin avaamista jo kokeiltu? jos ei, olisiko mahdollista tarkistaa onko tuo portti auki? 

Veijo Kujala
CONTRIBUTOR **
tekijä Veijo Kujala

TCP 61616 on auki.

 

Voisiko joku insinööri vihdoin sieltä tuesta soittaa takaisin, niin tsekattaisiin yhdessä missä vika on.

Alkaa olla aika tuskaista.... yli viikko on nyt yritetty saada tätä teidän kanssa kuntoon...

 

-- Veijo Kujala, Turun Rakennustuote Oy, 040-545 6880

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.