Minun alueeni
Apu

Visma.net Expensen päivitys lauantaina 2.3.2019

tekijä Villepekka Jossens

Visma.net Expensen versio 4.1 julkaistaan lauantaina 2.3.2019. Ohessa poimintoja kohokohdista.

 

Expensen kilometrikorvauksiin tulee karttaominaisuus, joka piirtää reitin ja laskee kuljetun matkan syötetyn lähtöpisteen, välietappien ja määränpään perusteella. Kartta avautuu matkalaskun Kilometrit -ikkunaan tulevasta Kartta-painikkeesta. 

 

Expense kartta.png

 

Matkalaskukohtaisten liitteiden enimmäismäärä korotetaan 50:een. 

 

Hyväksyttäväksi lähetetyn matkalaskun PDF-raportin muodostukseen tulee matkalaskun tekijälle uusi odotuksessa-tila. Tämä näkyy käyttäjälle siten, että PDF-raportin painike ei ole aktiivinen ennen laskun siirtymistä onnistuneesti hyväksyntään. Kun lasku on siirtynyt onnistuneesti hyväksyttäväksi PDF-raportin painike aktivoituu.

Attach-sovelluksessa kuittikuville annetut kommentit siirtyvät nyt Expenseen.

 

Lisätietoa päivityksen yhteydessä ilmestyvästä julkaisutiedotteesta.

2 Kommentit
Airi2017
CONTRIBUTOR *
tekijä Airi2017

Hei,

 

Päivityksen myötä Expense on  laittanut tilinumeroita ei aktiiviseksi eikä annan muuttaa niitä takaisin aktiiviseksi. Käyttäjät eivät pääse lähettämään matkalaskuja, kun herjaa näistä tileistä. Miten tämä saadaan korjattua?

Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala

Hei Airi2017,

 

Kiitos viestistäsi. Teillä on ilmeisesti Nova-ohjelma käytössä? Jos on niin tilitiedot menevät silloin Novasta Expenseen eli tilitietojen ylläpito tapahtuu Novan tilikartan puolella (Tilikartassa näytä > tililuettelo määritellään mitkä tilit ovat aktiivisia ja mitkä eivät). Jos tilikartta on yhtäkkiä lakannut toimimasta Expensessä viittaa se siihen, että jotain muutoksia on tehty Novan tilikarttaan.

 

Asian selvittäminen vaatii tutkintaa joten olisi hyvä jos avaisitte asiasta meille tukipyynnön sovellustuki@visma.com osoitteeseen. Jos teillä on Novasta tiedonsiirto lisenssi saat otettua tilikartasta tiedosto > tietojen vienti- toiminnolla vientiaineiston jonka avulla voimme helpommin tutkia millainen tilikartta teillä on käytössä. 

 

Kannattaa myös selvittää onko yrityksessänne tehty muutoksia tilikarttaan jostain syystä. Yleensä tilien toimimattomuudessa Expensessä on se, että tilikarttaa on muutettu virheellisesti.

 

Terveisin,

Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.