Minun alueeni
Apu

Power-asiakkaille mahdollisuus tihennettyyn tilitysväliin

tekijä Elisa Sunnari (Päivitetty ‎14-03-2022 14:20 tekijä Milla Kuusirinne VISMA )
Tähän saakka kaikilla Visma Pay -kauppiailla on ollut sama tilitysväli eli kerran viikossa, viikon ensimmäisenä arkipäivänä. Uutena ominaisuutena Visma Pay Power-kauppiailla on nyt mahdollisuus saada käyttöönsä lyhennetty tilitysväli, jolloin maksujärjestelmä muodostaa tilityksen vuoden jokaisena päivänä. Tilityksiä muodostuu viikossa siis 7 kappaletta, myös viikonloppuisin.

Tilitykset käytännössä 

Tilitysviive on 3 päivää kaikille maksutapahtumille. Esimerkiksi lauantaina tehdyt tapahtumat tilitetään tiistaisessa tilityksessä ja maanantaiset tapahtuman torstaisessa tilityksessä. Tilitysviive on sama kaikilla maksutavoilla eikä ole riippuvainen pankkipäivistä.
 
Tilisiirrot tehdään Osuuspankista ja tilitykset näkyvät kauppiaan pankkitilillä pankkiviiveestä riippuen samana tai seuraavana pankkipäivänä. Päivittäiset tilitykset saa käyttöönsä ottamalla yhteyttä  sähköpostitse asiakaspalveluumme helpdesk@vismapay.com kauppiastiliin liitetystä sähköpostista.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!