- Atzīmēt kā jaunu
- Atzīmēt kā lasītu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Drukāšanai pielāgota lapa
- Ziņot par nepiemērotu saturu
Kā izveidot un saskaņot saskaņošanas papilduzdevumus?
- 11 Atbildes
- 4 vērtējumi
- 5793 Skatījumi
Ja lietotājam nepieciešams saskaņošanas procesā iesaistīt ne tikai scenārijā norādītos saskaņotājus, bet arī citas personas, tad var izmantot funkcionalitāti papilduzdevumu ģenerēšana. Papilduzdevumus iespējams veidot, kad dokuments ir saglabāts un gatavs nodot saskaņošanai.
Spiežot pogu “Veidot papilduzdevumu”, tiks atvērts papildu lodziņš, kurā var norādīt kolēģus, kam piešķirt papilduzdevumus, un ievadīt komentāru.
Kad saņēmēji norādīti, spiežot pogu “izveidot”, tiks izveidoti papilduzdevumi, kas tiks nosūtīti norādītajām personām.
Kā es varu saskaņot saskaņošanas papilduzdevumus?
Saskaņošanas papilduzdevumus tāpat kā pārējos uzdevumus lietotājs var apstiprināt aktīvo uzdevumu sarakstā:
vai rēķinu sarakstā sadaļā “Mani uzdevumi”:
Kāpēc es nevaru saskaņot savu apstiprināšanas uzdevumu?
Ja apstiprināšanas uzdevumam ir izveidoti papilduzdevumi, tad to nav iespējams izpildīt, kamēr nav izpildīti papilduzdevumi.
Kad lietotājs klikšķina uz saites - Izpildītie papilduzdevumi, tad ir iespējams apskatīt papilduzdevumu statusu:
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Vai no HORIZON puses Metarēķiniem arī tamlīdzīgi var?
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Labdien, @Diāna 11
Jā, šo var arī no Horizon puses, tikai ne no metarēķiniem, bet no metarēķinu uzdevumiem:
Dokumenti - Saskaņošana - Metarēķini - Darbības - Ģenerēt papildu AU
Nepieciešamā konfigurācija:
1) Jābūt aktivizētam dok. tipam "Papildu apstiprināšanas uzdevums" (lauku atribūtos jāpieliek numerators)
2) Uzskaites parametros lpp. "Saskaņošana" jānorāda šis dok. tips.
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Vai papilduzdevumu veidošnaa būs iespējama arī citiem dokumentu tipiem, piemēram, brīvās formas pieteikumiem?
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Labdien, @ketija !
Uz nākamo HOP versiju ir plānots šo iespēju pieslēgt atvaļinājumu un komandējumu pieteikumiem.
Citi, t.sk. brīvas formas pieteikumi pagaidām nav ieplānoti.
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Kāpēc pēc papilduzdevuma nosūtīšanas nekur pie rēķina nevar redzēt Piezīmes?
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Labdien!
Par cik metarēķinu apstiprināšanas plūsmā, saskaņotājam ir iespēja pielikt piezīmi, tad man kā gala dokumentu sagatavotājam (pirms apgādes rēķina izveidošanas) ir iespēja šo piezīmi redzēt no Horizon puses? Vai kādu pazīmi, ka ir pievienota piezīme attiecīgam rēķinam. Jo šobrīd es to varu redzēt tikai atverot rēķinu Hopā.
Paldies!
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
@Arnita Žvagule Saskaņotāju piezīmes var redzēt arī Horizon pusē. Metarēķinu sarakstā jāspiež darbības->Saskaņošanas vēsture
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
Paldies @Diāna Bomiņa ! Jautājums vai kaut kur izskatā es varu izvilkt pazīmi, ka man attiecīgajam rēķinam ir pievienota piezīme no kāda saskaņotāja? Tas ir, lai man nav katru rēķinu jāver vaļā caur šīm darbībām? Tas būtu ļoti vērtīgi. Paldies Jums.
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
@Arnita Žvagule diemžēl tas nav iespējams
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
@Arnita Žvagule Kā ieteikums - var izveidot e-pasta šablonu, kurā iekļaut saskaņotāju piezīmes, tad jau saņemtā e-pastā redzēsiet saskaņotāju piezīmes.
- Atzīmēt kā lasītu
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Izcelt
- Drukāt
@Diāna Bomiņa Paldies Jums.