Minun alueeni
Apu

Visma Passeli Oy:n nimi muuttuu 1.10.2023

tekijä Elli-Maaria Jokela

Hyvä asiakkaamme

Tavoitteenamme on jatkuvasti vahvistaa kilpailukykyämme Vismalla sekä parantaa asiakaspalveluamme entisestään. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhdistämme osan Visma Softwaren ratkaisuista ja henkilöstöstä osaksi Visma Passelia. Muutos heijastuu uuteen yhteiseen nimeemme. Tulevaisuudessa tunnet meidät nimellä Visma Amplio. Nimenmuutos astuu voimaan 1.10.2023 alkaen.

 

Yhdistyminen ei suoraan vaikuta asiakassuhteeseesi – voit edelleen odottaa saavasi palvelua meiltä tuttuun luotettavaan tapaan. Sekä tiimisi yhteyshenkilöineen että sopimuksesi säilyvät ennallaan.

Visma Passelin tuoteportfolio halutaan yhdistää kokonaisuuksiin, joissa näemme uudenlaista voimaa ja synergiaa.

 

Yhdistymisen myötä muodostuva yritys tulee keskittymään kahteen selkeään liiketoimintaan: pienien ja keskisuurien yritysten toiminnanohjaus sekä maksamisen ratkaisut rikastettuna ohjelmistojen liitettävyysratkaisuilla. “Uusi yhtiö tulee olemaan merkittävä toimija Suomen ERP-markkinassa, ja näin voimme tarjota asiakkaillemme entistä tehokkaammat työkalut kasvuun ja kannattavuuteen”, summaa yhtiön toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

 

Tärkein tehtävämme on tarjota sinulle samaa erinomaista ja luotettavaa palvelua kuin ennenkin. Kaikki järjestelmät ja palvelut jatkuvat ja niitä kehitetään, tuotetaan sekä tuetaan entiseen tapaan Vismalla.

 

Lue lisää uudesta Visma Ampliosta >>

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!