Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

asiakaskohtaiset hinnat

tekijä Anonymous
Tila: Avoinna

Hei, olisiko mahdollista saada asiakaskohtaiset hinnat, esim. tuntiveloitus voi olla tietyille asiakkaille eri.

4 kommenttia
MarkusJokela
VISMA
tekijä MarkusJokela

Kiitos ehdotuksestasi. Tällä hetkellä asiakaskohtaisesti voidaan antaa alennuksia prosentin avulla ja tämä hallinnoidaan asiakastietojen "Asiakkaan alennus" kentässä. 

 

Miten haluaisit tämän toimivan? Olisiko tässä jokin hinnastokäsittely jolloin voisi luoda tuotehinnastoja ja sitten voidaan liittää hinnasto asiakaskohtaisesti niille joilla on tämän hinnastonmukainen hinta käytössä? Vai haluaisitko esim. asiakaskohtaisesti asiakastietoihin lisätä tiettyjä tuotteita ja määrittää niille hinta jota käytetään kun tätä asiakasta laskutetaan?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei, juurikin tuo että voi lisätä asiakaskohtaisesti asiakastietoihin tietyn tuotekoodin hinnan, esim. tuntihinta vaihtelee asiakkaittain. olisi vakiona tuntiveloitus. esim. samaan tyyliin kuin fivaldissa.veloitus.png

Arvekari
CONTRIBUTOR *
tekijä Arvekari

Itse kaipaisin kanssa sitä että asiakkalle voisi tuotekoodin perusteella kertoa sopimus hinnan asiakas kortin taakse pelkkä alennus prosentti ei ole riitävä.

esim Asiakkaalle x sopimus hinta tuottelle y ja muut tuotteet menee lista hinnan mukaan. esim tuotteen y normi hinta voisi on 80 euroa mutta jos asiakkalle x olisi kerrottu että tuotteen y hinta on 60 euroa osaisi ohjelmisto ottaa sen huomioon sama toiminnallisuus on novassa fivaldissa ja monessa muussa. Tuotetta vaihtaessa tämä on varmastikkin ainoa ominaisuus jota emme tajunneet tarkistaa, kun kaikki muu toimi niin unelmallisesti. 

Klasu
CONTRIBUTOR **
tekijä Klasu

Olisi hyvä jos voisimme antaa asiakaskohtainen alennus prosentti ilman että se näkyy alennuksena tarjouksessa tai laskussa. En halua neuvotella alennusprosenteista, vain hinnasta. Voiko lisätä mahdollisuus piilottaa alennus tarjouksista ja laskuista?

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!