Mine områder
Hjelp

Retningslinjer i Visma Community

29-11-2017 12:32 (Sist oppdatert 24-09-2021)
  • 0 Svar
  • 3 liker
  • 11870 Visninger

Målet til Visma er å sørge for at Community fungerer som en sikker plattform for kommunikasjon. 
Moderatorer kan opprette regler, redigere og fjerne innhold, samt blokkere medlemmer.


Hvordan bruke Community
Vær relevant – Publiser i de områder som er mest relevante i henhold til dine spørsmål og kommentarer. Ved å gjøre dette øker sannsynligheten for at du får relevante svar raskt. I enkelte tilfeller kan moderator flytte ditt innlegg til et mer passende forum.

 

Del dine erfaringer og still spørsmål – Du er en viktig bidragsyter for å skape vekst og dialog i Community. Ved å øke ditt engasjement og aktivitet, vil andre medlemmer bli inspirert til å gjøre det samme. På denne måten skapes vekst – og Community blir en arena for viktig informasjon og erfaringsutveksling.


Vær generøs - Finner du nyttig informasjon publisert av andre medlemmer oppmuntrer vi deg til å kreditere andre medlemmer ved å like, eller kommentere.


Rapporter misbruk - Kommunikasjon som bryter med satte retningslinjer skal rapporteres til Visma.


Last opp et profilbilde – Det er alltid hyggelig å kunne sette et ansikt på personen du snakker med.
 
Husk
Oppfør deg – Høflighet, gode manerer og respekt for andre medlemmer er avgjørende for å være medlem i Community.


Privat informasjon – Beskytt dine egne og andres private opplysninger. Ikke publiser telefonnummer, e-postadresser, kontonummer eller annen konfidensiell informasjon. Det du skriver vil være synlig for andre brukere.


Informasjonskilder – Mye av informasjonen du finner i Community er produsert og publisert av andre medlemmer som ikke er ansatte i Visma. Mange av Vismas kunder innehar bred kunnskap om våre produkter, og ofte vil de publisere nyttig informasjon og svar på dine spørsmål. Visma kan derimot ikke holdes ansvarlig for ukorrekte råd og informasjon gitt av medlemmer som ikke er ansatte.


Ingen reklame – Innhold som defineres som reklame, salgsoppfordringer, spam, søppelpost eller lignende vil slettes av en moderator.
 
For å sikre et trygt miljø vil retningslinjene utvides skulle Visma finne det nødvendig.
  
Her finner du Generelle vilkår og betingelser

Aktuelt brukertips