avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Brukertips i Huldt & Lillevik Lønn

Sorter etter:
Sist oppdatert av Tom Rune Sollie VISMA ‎08-01-2020 10:26
Vi ser at en det ofte skjer at man har sendt inn flere skattekortforespørsler uten at de blir importert fortløpende. Dette kan skje dersom det er forsinkelser i tilbakemeldinger fra altinn slik at man ikke får retur med en gang. I disse tilfellene bør du vente på svar på bestilte skattekort, ikke sende nye forespørsler.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Åse Brørby Andreassen VISMA ‎03-09-2019 10:25
 Se vedlagte fremgangsmåte
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎16-07-2019 14:01
I enkelte tilfeller kan man være pliktig å beregne og betale arbeidsgiveravgift til andre land, og med andre satser enn i Norge. Hvordan du kan løse dette i Huldt & Lillevik finner du et eksempel på her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎16-07-2019 10:49
 Tidligere lå historiske produktnotat under Hjelp | Brukerdokumentasjon i Huldt & Lillevik lønn.
Vis hele artikkelen
av Elin Hammerud VISMA
Det nye grunnbeløpet (G) øker fra kr. 96 883 til kr. 99 858 fra 1. mai 2019. Dette er en økning på kr. 2 975, som tilsvarer 3,07 %.   Du må inn på Karotek | Offentlige satser for å oppdatere beløpet selv.         3/5 G = kr. 59 915 6 G = kr. 599 148 Gjennomsnitts G = kr. 98 866     Ta kontakt på support.hl@visma.com eller telefon 09101 dersom det skulle være noen spørsmål knyttet til dette.
Vis hele artikkelen
av Tom Rune Sollie VISMA
Det kan være nyttig i forbindelse med de nye personvernreglene (GDPR), å ta en gjennomgang av historikken som ligger i lønnssystemet. Det kan være mange gamle år og tidligere ansatte som ikke er hensiktsmessig å ha liggende i Huldt & Lillevik lengre. For at du skal få slettet tidligere ansatte, er første forutsetning av du rydder i lønnshistorikken. For å sjekke hvor mange tidligere år du har liggende, kan du gå til menyvalg Verktøy | Slette | Tidligere år.   For å slette året, sett hake for Lønnregisteringer og Fraværsregistreringer, klikk OK. Du kan kun slette ett år av gangen.   NB! Husk sikkerhetskopi før du starter.   For å slette personer, gå til menyvalg Karotek | Personer, klikk Slette øverst i bildet. Klikk deretter Kontrollér, da får du opp de personer som kan slettes.       Det er en del forutsetninger som må være oppfylt for at du skal få slettet en person.   - Det må ikke finnes lønns- eller fraværsregistreringer på personen. - Sluttet dato må være registrert på personen. - Personens status må være Sluttet. - All fast lønn og alle faste trekk må være slettet. - Personen må ha fått utbetalt alle feriepenger til gode. - Personen kan ikke ha feriedager til gode, se Kartotek | Oppstartsverdier.   Dersom personen(e) du ønsker å slette ikke blir tilgjengelig i bildet over, klikk Skriv ut.   Pass på at det ikke er hake for Kun data som kan slettes. Da vil du få en rapport som indikerer hvorfor personen eventuelt ikke kan slettes. Her ser du i kolonnen melding at det eksempelvis er registrert fravær, at det ligger godkjente transaksjoner, og fastlønn/trekk inne på de ansatte.  
Vis hele artikkelen
av Maren Langlo VISMA
 Du kan ringe oss på telefon 09102 for å snakke med en av våre lønnskonsulenter Tast inn din kunde-ID når du ringer oss som du finner på menylinja øverst i Huldt & Lillevik Gjelder det spørsmål rundt oppgradering, lønn i cloud, installasjoner, flytting av klienter etc velger du teknisk innvalg Dersom det er behov for fjernstyring ved hjelp av Teamviewer finner du link til det her. Legg gjerne denne siden som en favoritt slik at du finner den enklere ved en senere anledning. Scroll nedover til finner du Last ned quicksupport og klikk på den linken for å komme videre. Du vil få opp en Partner Id og et passord som du oppgir til lønnskonsulenten.  Har du lønn lokalt på din pc finner du link til Teamviewer under Hjelp | Fjernstyring.   Du kan sende oss en e-post til support.hl@visma.com Angi en beskrivende tittel på hva det gjelder Skriv hvilken versjon du har av lønnsprogrammet Legg gjerne ved skjermbilder som beskriver hva det er du vil ha hjelp til   Forøvrig viser vi til våre hjelpesider I Huldt & Lillevik Hjelp | Brukerdokumentasjon  Visma Community brukertips og nyheter som utarbeides av våre lønnskonsulenter
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Maren Langlo VISMA ‎17-04-2018 14:41
Huldt & Lillevik sender ikke lenger ut mailvarsel når det foreligger versjonsoppdateringer.
Vis hele artikkelen
av Wenche_Jacobsen VISMA
Her kan du lese mer om alternativer for utsending og kryptering av lønnsslipper fra Huldt & Lillevik Lønn.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Linda Gil Billdal VISMA ‎05-12-2017 14:54
Endringene som er gjort i systemet i forbindelse med flere arbeidsforhold krever at de som rapporterer elektronisk til pensjonstilbyder må gjøre noen endringer i rutinene sine.
Vis hele artikkelen
av Hanna Eid VISMA
Kunder som følger skattedirektoratets forskuddssatser, og IKKE statens reiseregulativ for kilometergodtgjørelse må ha en egen lønnsart for dette. Denne kan du finne her.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips