Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA i går
Du kan raskt og effektivt undersøke om dine eksisterende eller potensielle kunder har betalingsanmerkninger. Visma Bizweb har tilleggsfunksjonalitet for kredittinformasjon om alle norske selskaper. Du får opplysningene i form av en kredittinformasjonsrapport, som viser en oppstilling av opplysninger om selskapets økonomi og de siste 3 års regnskap, i tillegg til nøkkeltall og eiere. Rapporten viser enten detaljerte betalingsanmerkninger, dersom det finnes, eller rating etter AAA-modellen. Kredittinformasjon leveres via vår samarbeidspartner Bisnode.    Kredittinformasjon er tilgjengelig som en ekstra tjeneste for Visma Bizweb-kunder, og betaling skjer etter klippekortsystem. Prisene på de ulike pakkene er: Kredittinformasjon 100 klipp 725,- Kredittinformasjon 200 klipp 1.100,- Kredittinformasjon 400 klipp 1.900,- Kredittinformasjon 800 klipp 3.080,- Kredittinformasjon 2000 klipp 6.000,- Kredittinformasjon 4000 klipp 11.200,- Eksempel på en kredittinformasjonsrapport ser du her.   Har du spørsmål rundt dette, er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundesenteret. Du når oss ved å ringe 09101 (Innvalg 1) eller ved å sende en e-post til kundesenteret@visma.no. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA i går
Visma Bizweb er Vismas verktøy for næringslivsinformasjon og nyheter. Til dette verktøyet tilbyr vi tre ulike moduler:   Modul 1. BizSearch (Grunnmodul) - Denne må man ha: BizSearch er et oppslagsverk for næringslivet som blant annet integrerer søk i Brønnøysundregisterene, statistisk sentralbyrå, teleoperatører og nettmedier. Inkluderer BizAlarm, der du overvåker kunder og potensialer i databasen og bli varslet på e-post om endringer.  Inkluderer Benchmark, med mulighet til å sammenligne selskapers regnskapstall og få grafisk fremstilling av tallene som begge kan eksporteres til Excel eller til et PDF-dokument. BizSearch på mobilen eller nettbrett på m.bizweb.no. Fungerer best på Apple- og Android-baserte telefoner/nettbrett. Pris: Hovedbruker:                                                   433 kr Per tilleggsbruker (TB):                                62,50 kr   Modul 2. BizSelect - Forutsetter kjøp av BizSearch: Seleksjonsverktøy som er uunnværlig når du skal finne utvalgte målgrupper i forbindelse med salgs- og markedsaktiviteter. Et seleksjonsverktøy spesialdesignet som hjelpemiddel for DM, TM og markedsanalyse (kan overføres til excel-lister).                Dette gir deg mange muligheter, som for eksempel å sjekke kvalitet på kundelister, hente benchmarkingsdata for analyser eller ekskludere dine eksisterende kunder fra en TM- eller DM-aktivitet.                 Pris: Hovedbruker:   866 kr    -          BizSearch   433 kr + BizSelect  433 kr = 866 kr Per tilleggsbruker (TB): 125 kr    -          BizSearch TB 62,5 kr + BizSelect TB 62,5 kr = 125 kr   Modul 3. BizSelect modul eksport av regnskap - Forutsetter kjøp av BizSearch med Modul BizSelect: Eksporter også ut regnskapsdata, samt analyser regnskapstallene for dine kunder, konkurrenter etc.   Pris: Hovedbruker:                                   1299 kr -          BizSearch  433 kr + BizSelect  433 kr + BizSelect eksport regnskap  433 kr = 1299 kr Per tilleggsbruker (TB): 187,5 kr -          BizSearch TB 62,5 kr + BizSelect TB 62,5 kr + BizSelect eksport regnskap TB 62,5 kr = 187,5 kr
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎30-09-2019 09:21
Jo bedre kvalitet du har på din kundebase, jo bedre kan du kommunisere med kundene. God kommunikasjon er en vesentlig forutsetning for å lykkes med salg, kundepleie og relasjonsbygging. Mange bedrifter opplever at kvaliteten på opplysningene i kundebasen er for dårlig, og bruker mye tid på å legge inn og vedlikeholde kundedata.
Vis hele artikkelen
av Thea Petrine Hammer VISMA
Med Benchmark har du mulighet til å sammenligne selskapers regnskapstall og få en grafisk fremstilling av tallene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎09-09-2019 15:27
Visma Bizweb sine kilder er Brønnøysundregistrene, Bisnode og Statistisk Sentralbyrå. Vi har informasjon om alle selskaper og organisasjoner som er registrert i enhetsregisteret. Dette inkluderer informasjon om selskaper registrert i foretaksregisteret.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎23-07-2019 09:22
Det kan i blant være greit å kunne slå opp politikere og se hvilken tilknytning og verv de har i norske bedrifter. Det kan også være greit å se om nøkkelpersoner i et gitt firma har politisk tilknytning.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎22-07-2019 15:34
Hva skriver mediene om deg? Hvem er dine kunder? Og konkurrenter? Har du riktig og oppdatert informasjon er det enklere å ta de rette valgene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎22-07-2019 15:01
Med segmentering velger du den målgruppen du ønsker å kommunisere med.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎18-07-2019 13:03
Du kan samle firmainformasjonen om et selskap i en utskriftsvennlig rapport.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Visste du at du har muligheten til å søke etter nye potensielle kunder som er i medvind. Du kan bruke BizSelect til å trekke ut et utvalg av selskaper som har hatt en vekst i omsetningen.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Med BizSelect kan du raskt ta ut lister med oppdatert informasjon om de selskapene som du ønsker.
Vis hele artikkelen
Nyttige lenker
Bli med på Community Live!