avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips i Visma Bizweb

Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎31-07-2020 11:41
Visma Bizweb sine kilder er Brønnøysundregistrene, Bisnode og Statistisk Sentralbyrå. Vi har informasjon om alle selskaper og organisasjoner som er registrert i enhetsregisteret. Dette inkluderer informasjon om selskaper registrert i foretaksregisteret.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎31-07-2020 11:40
Du kan raskt og effektivt undersøke om dine eksisterende eller potensielle kunder har betalingsanmerkninger. Visma Bizweb har tilleggsfunksjonalitet for kredittinformasjon om alle norske selskaper. Du får opplysningene i form av en kredittinformasjonsrapport, som viser en oppstilling av opplysninger om selskapets økonomi og de siste 3 års regnskap, i tillegg til nøkkeltall og eiere. Rapporten viser enten detaljerte betalingsanmerkninger, dersom det finnes, eller rating etter AAA-modellen. Kredittinformasjon leveres via vår samarbeidspartner Bisnode.    Kredittinformasjon er tilgjengelig som en ekstra tjeneste for Visma Bizweb-kunder, og betaling skjer etter klippekortsystem. Eksempel på en kredittinformasjonsrapport ser du her.   Har du spørsmål rundt dette, er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundesenteret. Du når oss ved å ringe 09101 (Innvalg 1) eller ved å sende en e-post til kundesenteret@visma.no. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎31-07-2020 11:38
Hva skriver mediene om deg? Hvem er dine kunder? Og konkurrenter? Har du riktig og oppdatert informasjon er det enklere å ta de rette valgene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎30-09-2019 09:21
Jo bedre kvalitet du har på din kundebase, jo bedre kan du kommunisere med kundene. God kommunikasjon er en vesentlig forutsetning for å lykkes med salg, kundepleie og relasjonsbygging. Mange bedrifter opplever at kvaliteten på opplysningene i kundebasen er for dårlig, og bruker mye tid på å legge inn og vedlikeholde kundedata.
Vis hele artikkelen
av Thea Petrine Hammer VISMA
Med Benchmark har du mulighet til å sammenligne selskapers regnskapstall og få en grafisk fremstilling av tallene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎23-07-2019 09:22
Det kan i blant være greit å kunne slå opp politikere og se hvilken tilknytning og verv de har i norske bedrifter. Det kan også være greit å se om nøkkelpersoner i et gitt firma har politisk tilknytning.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎22-07-2019 15:01
Med segmentering velger du den målgruppen du ønsker å kommunisere med.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎18-07-2019 13:03
Du kan samle firmainformasjonen om et selskap i en utskriftsvennlig rapport.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Visste du at du har muligheten til å søke etter nye potensielle kunder som er i medvind. Du kan bruke BizSelect til å trekke ut et utvalg av selskaper som har hatt en vekst i omsetningen.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Med BizSelect kan du raskt ta ut lister med oppdatert informasjon om de selskapene som du ønsker.
Vis hele artikkelen