Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎23-05-2019 13:20
Hvordan avslutte AutoInvoice og avregistrere i ELMA?   Dersom dere som bedrift   har gått over til et regnskapskontor som   ikke   benytter seg av Visma, så må man avslutte AutoInvoice og avregistrere seg i Elma.   Dette kan gjøres med noen få enkle steg. (Hvis dere som bedrift trenger hjelp med dette, kan byrået deres eller vi på kundesenteret gjøre det for dere.  Byrået/vi trenger da et skriftlig samtykke pr epost fra dere).   Det er bare å logge seg inn i AutoInvoice-portalen og gå til Innstillinger. Deretter klikk på "Motta fakturaer" i menyen til venstre. Her trykker du på [Oppdater] og avregistrerer deg fra ELMA. Deretter fjerner du krysset for "Motta fakturaer" og trykker Lagre.  Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto).   Da er firmaet meldt ut av ELMA og man slutter å motta fakturaer elektronisk via AutoInvoice. Man er da fri til melde seg inn igjen i ELMA via et annet aksesspunkt.   Hvis dere som bedrift,   skal skifte til et annet byrå/regnskapskontor   som bruker våre løsninger for EHF faktura:  Det vi trenger for å få flyttet AutoInvoice til det nye byrået er: Bekreftelse fra klienten om at det nye byrået skal få administrator tilgang. Det holder med en mail. Navn og e-post på regnskapsføreren som skal være administrator. Send så en e-post til kundesenteret@visma.com.   For dere som er regnskapsbyrå, les her: Hva bør regnskapsbyrået gjøre med AutoInvoice når en kunde slutter?   Har du som regnskapsbyrå eller du som bedrift spørsmål eller behøver hjelp med denne prosedyren, kontakt   kundesenteret@visma.com.   Hilsen oss i Visma Software
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sigurd Myhre VISMA ‎13-03-2019 15:15
Hvis du opplever at en lang varelinje ikke vises i sin helhet, kan du følge stegene under.   Det første du må gjøre er å lokalisere knappen for "Forhåndsvisning" oppe i høyre hjørne (CTRL+F2). Da vil en rute dukke opp, klikk deretter på "Avansert".     Da vil en ny rute dukke opp, her huker du av for "Vis Beskrivelse over flere linjer", etterfulgt av OK.     Det vil nå være mulig å se varelinjen i sin helhet.
Vis hele artikkelen
av Svein Holanger VISMA
Det er ikke nødvendig å slette en AutoInvoice-konto når en klient slutter som kunde hos deres regnskapsbyrå, med det er smart å stoppe mottaks-tjenestene og fjerne AutoInvoice-koblingene hos dere. AutoInvoice-kontoen skal ikke slettes helt, siden kunden ofte går over til et annet byrå som bruker Visma-system eller kjøper eget Visma-system. De skal da bruke samme AutoInvoice-konto videre.   Dette bør gjøres: Gå inn under innstilling i AutoInvoice og meld kunden ut av ELMA (de kan selv aktiverer det igjen når dette blir aktuelt). Skru også av «Motta fakturaer», slik at det slutter å komme inn elektroniske fakturaer. Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto). Slett AutoInvoice-nøklene til denne klienten inne i Visma Business. Fjern koblingen i Visma Document Center Gi kunden tilgang til sin AutoInvoice-konto, hvis de ikke allerede har tilgang, slik at de kan bruke den videre. Dette gjøres ved å legge til dem som bruker i AutoInvoice (Innstillinger, Brukere).
Vis hele artikkelen
Relevante linker
Bli med på Accounting Forward!