avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ta i bruk Visma Bizweb i Visma CRM

24-03-2014 18:50 (Sist oppdatert 23-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 489 Visninger

Visma Bizweb er et oppslagsverk for bedriftsinformasjon og nyheter.

Som bruker av Visma CRM har du muligheten til å hente inn informasjon fra Visma Bizweb til Visma CRM, slik at du får automatisk oppdatert informasjon om kundene dine og markedet. Løsningen gir deg en mer effektiv arbeidsdag, og du får en kundebase av bedre kvalitet.

Visma Bizweb består av en database med oppdatert informasjon om alle norske selskaper. Basen blir kontinuerlig oppdatert fra Brønnøysundregistrene, Statistisk Sentralbyrå, teleoperatører, og alle norske nettaviser. Nå kan du få oppdatert informasjon fra Visma Bizweb om kunder og prospects direkte inn i Visma CRM.

Informasjonen som leveres er oppdatert firmanavn, adresse, telefon/faks, organisasjonsnummer, e-post og webside, i tillegg til informasjon om kontaktpersoner, antall ansatte, bransjetilhørighet og økonomi.

Det betyr at du ikke lenger trenger å bruke tid på manuell oppdatering av kundedata i Visma CRM. Ettersom antall feil blir minimert vil du også oppnå en kundebase av bedre kvalitet.

Med Visma Bizweb vil du spare tid når du skal legge inn nye kunder eller prospects i Visma CRM fordi du kan importere informasjonen, i stedet for å registrere denne manuelt. Videre er det enkelt å opprette en tidsstyrt oppgave som med jevne mellomrom sjekker om det har kommet ny informasjon om noen av dine forbindelser. Dette kan gjøres så ofte du ønsker, og du får da opp en liste over de forbindelsene som har fått oppdaterte opplysninger i Visma Bizweb.

Les mer om BizSelect her - og test løsningen gratis

Bidragsytere