avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Datasettet er reservert av en annen bruker

15-12-2015 17:06
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 602 Visninger
Det er ikke mulig å åpne datasettet selv om ingen andre bruker det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dersom noen ved bruk av DI-Trioplan har falt ut av programmet, blir den filen som reserverer datasettet liggende igjen. Denne Lock-filen sperrer deg fra å åpne datasettet siden det kun er en bruker som kan jobbe med datasettet om gangen.

Kommer meldingen om at datasettet er reservert selv om ingen jobber med det, må filen slettes for å kunne komme inn igjen.

Denne filen ligger på samme område som datasettet ligger lagret.

Ved oppstart av DI-Trioplan fra ikonet på skrivebordet, vil stien til hvor datasettet er lagret vises.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navnet på filen er LOCK$"navn på datasett".tpl 

I eksempelet her heter den Demo, da heter filen som må slettes  LOCK$DEMO.TPL

Dersom DI-Trioplan kjøres via en terminalserver (Citrix), kan det være at dere må kontakte de som drifter terminalserveren for å få dem til å lukke/slette Lock-filen som ligger åpen.

 

Når Lock-filen er fjernet, er det mulig å åpne datasettet på vanlig måte igjen.