avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Del 4: Årsregnskap i Visma eAccounting Skatt/Årsoppgjør

22-02-2021 14:39
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 287 Visninger
Denne artikkelen er for deg som har et AS, om du har et enkeltpersonforetak kan du finne hjelp her.

 

Under Årsoppgjør – Årsregnskap finner det du trenger for å sende årsregnskapet ditt til Brønnøysundregistrene. I denne artikkelen skal vi gå igjennom fanen Årsregnskap, og hva du kan gjøre der. 

Menyen på venstre side viser forskjellige deler av årsregnskapet, og den “fullførte” Årsregnskap kategorien. Klikk på hver enkelt kategori for å gjøre de justeringer som skal være nødvendig, da Årsregnskapet ikke kun baserer seg på regnskapstall må du gjøre en del her selv. Når du har gått gjennom  Regnskapet og notene, kan du se det fullførte resultatet på kategorien Årsregnskap. Du har også muligheten til å laste ned årsregnskapet som enten en PDF eller word fil nederst til høyre på siden.

 

Årsregnskap1.PNG

 

Om det skal være nødvendig å gjøre noen endringer på de tallene som er importert fra Visma eAccounting, har du muligheten til å overstyre beløpet på alle felt ved å holde musen over feltet og trykke på handling-knappen. Samt er det mulig å legge til flere noter, ved å klikke på Legg til note knappen nederst i sidemenyen.

 

Note1.PNG

 

Du kan lese mer om Årsregnskapet på Skatteetaten sine nettsider.

 

<- Del 3 Startside Del 5 ->
Aktuelt brukertips