Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Aleksander Nunes-Xavier VISMA ‎30-10-2018 14:16 )
Edvard Berntzen
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1877 Visninger

Når man prøver å bokføre en lønnslipp kan man få feilmeldingen Lønnsslippen kan ikke lagres ettersom det finnes a-meldinger som ikke er godkjente. Dette skyldes i de aller fleste tilfeller at a-melding(er) må behandles først.  

Dette skyldes at man har en eller flere a-meldinger som må behandles først. 

1. Gå til Lønn - A-melding

2. Sjekk først om det ligger noen a-meldinger under Pågående a-meldinger. Hvis de står som Levert Altinn må de hentes tilbakemelding på (klikk på meldingen og velg Hent tilbakemelding)  Hvis de står som avvist, se denne artikkelen. 

3. Hvis det ikke ligger noen a-meldinger under Pågående a-meldinger, sjekk om knappen Ny a-melding er aktiv (grønn). Hvis den er dette har programmet generert ny(e) amelding(er) basert på endringer i programmet, f,eks en ny lønnsslipp, makulering av lønnslipp eller endringer av ansatte. Endringene gjør at det må sendes ny a-melding for perioden(e) det gjelder. 

Klikk på Ny a-melding. A-meldingene som er generert, og trengs å sendes vil da vises. Er det gjort endringer som påvirker måneder tilbake i tid må a-melding for disse månedene også sendes på nytt. 


Klikk Send for å sende a-meldingen(e). Alle vil da sendes. Husk å hent tilbakemelding på dem etterpå. Les mer om prosessen her.