avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Kaj Sjursen Kleveland Community Manager ‎13-11-2019 09:02 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 3032 Visninger

Når man prøver å bokføre en lønnslipp kan man få feilmeldingen Lønnsslippen kan ikke lagres ettersom det finnes a-meldinger som ikke er godkjente. Dette skyldes i de aller fleste tilfeller at a-melding(er) må behandles først.  

Dette skyldes at man har en eller flere a-meldinger som må behandles først. 

1. Gå til Lønn - A-melding

2. Sjekk først om det ligger noen a-meldinger under Pågående a-meldinger. Hvis de står som Levert Altinn må de hentes tilbakemelding på (klikk på meldingen og velg Hent tilbakemelding)  Hvis de står som avvist, se denne artikkelen. 

3. Hvis det ikke ligger noen a-meldinger under Pågående a-meldinger, sjekk om knappen Ny a-melding er aktiv (grønn). Hvis den er dette har programmet generert ny(e) amelding(er) basert på endringer i programmet, f,eks en ny lønnsslipp, makulering av lønnslipp eller endringer av ansatte. Endringene gjør at det må sendes ny a-melding for perioden(e) det gjelder. 

Klikk på Ny a-melding. A-meldingene som er generert, og trengs å sendes vil da vises. Er det gjort endringer som påvirker måneder tilbake i tid må a-melding for disse månedene også sendes på nytt. 


Klikk Send for å sende a-meldingen(e). Alle vil da sendes. Husk å hent tilbakemelding på dem etterpå. Les mer om prosessen her.


Om det er slik at det ikke er noen A-meldinger som må behandles, kan det være at dere får denne feilmeldingen grunnet feil informasjon rundt firmabil. I de fleste tilfellene har informasjonen vedrørende firmabil blitt slettet, før ny firmabil har blitt registrert. Det dere må gjøre er å gå inn på ansattkortet til den ansatte med firmabil, trykk på historikk under fanen Firmabil. Her kan du se at du kan slette linjene ved å trykke på minustegnet på boksens høyre side, etter du har fjernet alle registreringer skal du legge inn all tidligere registrert informasjon hvor du starter med den eldste registreringen.

 

Om du har problemer med å løse problemet eller ikke helt vet hvorfor feilmeldingne kommer opp, kan du kontakte vår support. Finn kontaktinformasjon og åpningstider her.