avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan foreta en Lagertelling i Visma eAccounting Lager

10-01-2020 16:06
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1063 Visninger

I denne artikkelen går vi igjennom hvordan du kan utføre lagertellingen din i Visma eAccounting Lager.

 

Utfør lagertellingen

Under lagertelling ser vi alle tidligere registrerte lagertellinger og eventuelt om man har en pågående lagertelling.

 

Oversikt.PNG

 

Ved å trykke på Ny lagertelling vil man få mulighet til å spesifisere hvilken dato lagertellingen ble utført på, etter du har valgt dato vil man få opp en lagerliste.

 

Ny LT.PNG

 

Formålet i denne oversikten er å legge inn den korrekte opptalte beholdningen. Du har også mulighet til å skrive ut en lagertellingsliste som man kan bruke til manuell opptelling.

 

Ny LT1.PNG

 

I feltet for opptalt antall vil systemet fylle ut det forventede antallet basert på dagens lagerbeholdning i programmet, om det er et avvik vil feltet differanse vise forskjellen. Etter man har fylt ut innholdet i feltet kan man klikke i den grønne haken for å indikere at denne er telt, dette er spesielt en fordel om det er flere som jobber med varetellingen.

 

Ny LT2.PNG

 

Du kan også markere alt opptalt ved å trykke på haken rett til høyre for differanse. Da markeres alle produktene som opptalt og man kan klikke på fullføre varetelling. Når man klikker på Fullfør varetelling opprettes lagerbevegelser tilknyttet hva som er differansen. Denne kan da bokføres som alle andre lagerbevegelser. Vanligvis er det mest ønskelig å bokføre denne kort tid etter varetelling er gjennomført. Les mer om hvordan du bokfører lagerbevegelser her.

Aktuelt brukertips