Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Silje Rong VISMA ‎30-01-2019 16:10 )
Bjørn Erik Dørre
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 10610 Visninger

Du kan importere kunde-, artikkel- og leverandørregister, samt kontoplan og kostnadsbærere inn i eAccounting. Denne artikkelen beskriver fremgangsmåten for import.

1. Før du begynner, opprett en test-kunde/leverandør/artikkel (hvis det ikke finnes noen fra før). 

2. Gå så til Innstillinger – Import og eksport import og eksport av (velg register) – ny eksport. Du vil nå få ut en CSV-fil som kan åpnes i Excel. 

3. Gå inn i programmet du skal eksportere fra og eksporter ut en fil med det aktuelle registeret, i et format som kan åpnes i Excel (csv). 

4. Kopier kolonnene med informasjon fra eksportfilen tatt fra det gamle programmet, til eksportfilen fra Visma eAccounting. 

5. Lagre filen på din datamaskin i Excel (csv). Gå så til Visma eAccounting og Innstillinger – Import og eksport import og eksport av (velg register) – ny import.  

Gjenta punkt 1-5 med kunde-, artikkel-, og leverandørregister. 

 

Se også film som viser fremgangsmåten ved import. 

 

 

NB! Det er noen felter som må være fylt ut for at importen skal kunne gjennomføres. Klikk deg videre inn på det registeret du skal importere for mer info om dette:

Kunder

Leverandører

Artikler

 

Ønsker du bistand for import av register så kan du klikke her og booke deg en tid for "Gratis overføring av kunde-, artikkel-, og leverandører".

Se også