avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan importere registre til Visma eAccounting?

02-07-2014 20:13
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 13478 Visninger

Når du er kunde av oss bistår vi med import av data, er du en regnskapsfører og skal komme i gang med flere kunder hjelper vi deg også med å importere kundene til Visma Byrå.

 

Les mer her for hvordan dere benytter dere av dette:
Bistand med import til Visma Byrå og Visma eAccounting

 

Du kan importere kunde-, produkt- og leverandørregister, samt kontoplan og dimensjoner inn i eAccounting. Denne artikkelen beskriver fremgangsmåten for import.

1. Før du begynner, opprett en test-kunde/leverandør/produkt (hvis det ikke finnes noen fra før). 

2. Gå så til Innstillinger – Import og eksport import og eksport av (velg register) – ny eksport. Du vil nå få ut en CSV-fil som kan åpnes i Excel. 

3. Gå inn i programmet du skal eksportere fra og eksporter ut en fil med det aktuelle registeret, i et format som kan åpnes i Excel (csv). 

4. Kopier kolonnene med informasjon fra eksportfilen tatt fra det gamle programmet, til eksportfilen fra Visma eAccounting. 

5. Lagre filen på din datamaskin i Excel (csv). Gå så til Visma eAccounting og Innstillinger – Import og eksport import og eksport av (velg register) – ny import.  

Gjenta punkt 1-5 med kunde-, produkt-, og leverandørregister. 


import.JPG

 

 

 

NB! Det er noen felter som må være fylt ut for at importen skal kunne gjennomføres. Klikk deg videre inn på det registeret du skal importere for mer info om dette:

Kunder

Leverandører

Produkter

 

Ønsker du bistand for import av register så kan du klikke her og booke deg en tid for "Gratis overføring av kunder-, produkter-, og leverandører".

Se også

 

Ønsker du en mer fullstendig gjennomgang av det vi gikk gjennom i denne artikkelen? Du vil finne en videogjennomgang nedenunder.

 

Aktuelt brukertips