avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan innrapporterer jeg arbeidsforhold på virksomhetsnummer

25-09-2019 15:27 (Sist oppdatert 30-09-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1640 Visninger

Vi har i det siste mottatt en del henvendelser fra kunder som lurer på hvordan arbeidsforhold skal rapporteres inn korrekt til A-ordningen i forhold til virksomhetsnummer. Bakgrunnen til henvendelsene kommer av at mange bedrifter har mottatt brev fra Skatteetaten hvor det informeres om at fra 2020 er det obligatorisk å bruke organisasjonsnummer for virksomhet/underenhet når du rapporterer arbeidsforhold. Vi anbefaler derfor alle kunder til å kontrollere at organisasjonsnummer og virksomhetsnummer er registrert korrekt i Visma eAccounting.

 

Firmaets organisasjonsnummer skal være registrert i Visma eAccounting på:

Innstillinger- Firmainnstillinger- Hovedopplysninger- Under firmaopplysninger registreres organisasjonsnummer.

 

VeA org nr.png

 

Virksomhetsnummer registreres i Visma eAccounting på:

Innstillinger- Firmainnstillinger- Lønnsopplysninger- Generelle Innstillinger- Virksomhetsnummer

 

VeA virksomhetsnr.png

 

Under feltet for virksomhetsnummer står "Sjekk virksomhetsnummer i Brønnøysundregistrene". Når du klikker på "Brønnøysundregistrene" vil en ny fane åpnes opp i nettleseren og du kan sjekke hvilket virksomhetsnummer/underenheter ditt firma er registrert med.

 

Dersom ditt firma har registrert feil virksomhetsnummer og du har tatt lønnsmodulen i bruk, kan du dessverre ikke endre på det selv ettersom feltet for virksomhetsnummer er grået ut og låst. Du må da ta kontakt med Visma eAccounting support for å få endret på virksomhetsnummeret.

 

I Visma eAccounting har vi dessverre ikke anledning til å endre virksomhetsnummer annet enn fra man startet å sende a-melding fra programmet. Så ved endring vil det bli regenerert a-meldinger fra man startet å bruke lønn i Visma eAccounting. Disse må da sendes inn.

 

Hvis du oppdager at du har registrert feil virksomhetsnummer etter at du har tatt lønn i bruk og ønsker å endre kan du ta kontakt med oss på supporten enten via telefon:  45 50 61 50 eller e-post: support.eaccounting.no@visma.com.

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips