avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan registrerer jeg en utbetaling av leverandørfaktura?

06-12-2013 23:52 (Sist oppdatert 04-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 3069 Visninger

Registrere utbetaling av leverandørfaktura

 

Hvis man starter med å legge inn transaksjoner fra banken går man først til Kasse og Bank og velger først hvilken konto betalingen skal registreres på.

Det vanligste er å velge Bankinnskudd (driftskonto). Klikk på Ny transaksjon øverst i høyre hjørnet. I menyen som dukker opp setter du inn innbetalingsdato og beløpet. I det grå feltet under klikker på nedtrekksmenyen og velger Penger ut. Deretter klikker du på Legg til. Det er da lagt til en transaksjon som tilsier at det har blitt betalt penger ut, da gjenstår det å fortelle hvorfor disse pengene gikk ut. Dette gjør man ved å trykke på Avstem. Hvis programmet foreslår fakturaen som skal betales kan du klikke Bokfør direkte etter å kontrollere denne.

En meny for avstemming av transaksjonen dukker da opp. Når det er snakk om betaling av en leverandørfaktura velger man da Betaling av leverandørfaktura. I feltet som dukker under velger du hvilket faktura som skal avstemmes. Deretter klikker på Bokfør.

Kasse og Bank 2.PNG

Kasse og Bank 3.PNG

 

 

Leverandørfakturaer kan også registreres som betalt direkte ved å gå til Kjøp - Leverandørfakturaer, markere leverandørfakturaen og velge Registrere betaling. Betalingen vil deretter legge seg som en transaksjon på Kasse og Bank, avstemt mot leverandørfakturaen. Leverandørfaktura.PNG

Kasse og Bank 1.PNG

 

 

 

Aktuelt brukertips