avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips i Visma.net Approval

Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av VidarS VISMA ‎11-09-2020 13:10
I Visma.net Approval kan du definere en annen bruker som din midlertidige vikar til å overta dine oppgaver under ditt fravær.  Her beskriver vi hvordan du kan sette opp en vikar slik at innkommende oppgaver og eksisterende oppgaver sendes automatisk til din tildelte vikar.
Vis hele artikkelen
av Martin Lervik Bø VISMA
Husk at du alltids kan godkjenne flere dokumenter samtidig i Managerappen. Trykk og hold på det første dokumentet for å markere. Deretter velger du de resterende dokumentene du ønsker å godkjenne. Se video for demo. Enkelt og greit!  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Liv Marit Høiby VISMA ‎11-09-2019 08:41
Interne rolleendringer, nyansettelser og opprettelse av nye prosjekter er blant grunnene til at det kan være behov for å endre på arbeidsflyten i Approval. Her får du en steg-for-steg guide til hvordan du konfigurerer flyten.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Liv Marit Høiby VISMA ‎05-09-2019 13:50
Det kan være mange steg å gå gjennom for å sette opp en god arbeidsflyt i Visma.net Approval, men fortvil ikke! I denne guiden forklarer vi hva du må gjøre i detalj. 😊
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Liv Marit Høiby VISMA ‎05-09-2019 13:23
Når du setter opp en arbeidsflyt i Visma.net Approval, kan du velge om dokumentene som sendes inn skal godkjennes manuelt eller automatisk. I denne informasjonen kan du lese om hvordan automatisk godkjenner fungerer, og hvordan du setter det opp.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Morten A Karlsen VISMA ‎07-08-2019 12:48
Du kan definere en annen bruker som din midlertidige vikar til å overta dine oppgaver i Visma.Net Approval under ditt fravær, og s ystemadministratorer kan tildele vikarer for alle brukere. Her har du en oversikt over hvilke regler som gjelder for tildeling av vikarer.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎24-07-2019 10:32
Oppgaveoversikten i Visma.net Approval gir deg tilgang til alle oppgavene i et firma, og der vises oppgavene etter status. På denne siden får du en oversikt over hvilke statuser som er tilgjengelige, og hva de betyr.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎19-07-2019 10:01
Hvis du bruker en av våre Visma -tjenester der du registrerer dine ansatte i et  Organisasjonsdiagram , kan du velge å tildele godkjennere basert på organisasjonsenheten som den som forespør tilhører.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 15:57
I vinduet Mine e-postinnstillinger kan du innstille preferansene for e-postmeddelelser. Visma.net Approval bruker e-postmeddelelser og påminnelser for å informere deg om ventende oppgaver.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 15:23
I vinduet Forfallsinnstillinger kan du definere innstillingene for hvilke forfallsdatoer for dokumenter og oppgaver er basert på hvis de ikke leveres fra den andre tjenesten.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 14:25
Når du kjøper Visma.net , må din Visma partner gi deg de rette tilgangsrollene. Enten din Visma -partner eller du kan så tildele roller til brukerne av de aktiverte Visma -tjenestene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 13:49
Denne prosessen beskriver hvordan du ber om gjennomgang av en oppgave. Du kan be om gjennomgang fra oppgaven, eller direkte fra Mine oppgaver .  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 12:56
Denne prosessen beskriver hvordan du videresender en oppgave. Du kan enten videresende direkte fra den aktuelle oppgaven, eller fra Mine oppgaver. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 12:40
Visma Mobile Manager er en gratis app for smarttelefoner. Dersom du har Visma.net Approval kan du raskt og enkelt få tilgang til dokumenter som skal godkjennes.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 09:54
Som godkjenner kan du behandle oppgaver på forskjellige måter i Visma.net Approval . Måten du behandler oppgavene din på, er avhengig av typen oppgave og handlingen du vil gjøre.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 09:46
For at bedriften skal kunne ta i bruk Visma.net Approval, er det nødvendig å sette opp en arbeidsflyt. Her følger en kort introduksjon til hvordan en slik arbeidsflyt fungerer, og til hva du bør tenke på når du oppretter dem!
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎17-07-2019 09:13
Står et dokument i arbeidsflyten din med status "Blokkert"? Da er det to mulige handlinger du eller en annen systemadministrator kan foreta dere.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎16-07-2019 09:24
Har du opprettet nye kostnadsbærere i Financials, men de vises ikke i Approval? Denne artikkelen forklarer hvordan du kan løse dette.
Vis hele artikkelen
av Ruben_Auren VISMA
Dersom det skulle oppstå en situasjon der det kreves at en godkjenner endres, eller slettes er det flere måter å gå frem på. Om det bare er midlertidig kan man opprette en vikar for gjeldende person, som kan slettes igjen når dette ikke lenger er nødvendig. Om dette skal bli en permanent løsning må arbeidsflyt slettes, og deretter gjenopprettes.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎05-07-2019 14:46
I Visma.net Approval kan du definere en annen bruker som din midlertidige vikar til å overta dine oppgaver under ditt fravær. Her ser du hvordan du kan deaktivere en vikar!
Vis hele artikkelen