Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎01-05-2019 15:00
I versjon 8.13 er det gjort forbedringer i visningen av inngående fakturaer i de ulike listene i Visma.net Approval.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎01-05-2019 15:00
I versjon 8.13 er det gjort en endring i hvordan kreditnotaer vises i de ulike listene i Visma.net Approval.
Vis hele artikkelen
av Edvard Berntzen VISMA
Merk: Denne artikkelen beskriver funksjonalitet i versjon 8.12 av Visma.net ERP, tilgjengelig fra 7.4.19.    Vi har hatt mange ønsker som går på visning av faktura under godkjenning/kontering av dokument i Approval. Vi har nå kommet med en mulighet for dette. Merk: dette er første versjon av løsningen. Denne er under utvikling, og vil bli videreutviklet og forbedret.   Man registrerer en inngående faktura og legger til pdf fil i Financials som vanlig. Deretter sendes denne på flyt til Approval på vanlig måte.    1. Gå til dokumentet i Approval (under Mine oppgaver eller Dokumentoversikt 2. Gå til fanen Redigeringsprogram. 3. Øverst til høyre har du nå en link til pdf-filen du la til på fakturaen inne fra Financials. Klikk på denne     4. Nå åpnes fakturaen i et eget vindu. Dette gjør det mulig å se fakturaen mens du konterer i Approval. Dette har vært et ønske fra mange.      Dette fungerer bra hvis du har to skjermer. Da kan du dra vedlegget over på en skjerm og kontere på en annen.   Hvis du kun har en skjerm er dette litt mer tungvint. Når du registrerer i dokument-vinduet forsvinner visningen av dokumentet. Det kan hentes opp igjen da det ligger i bakgrunnen, men det er tungvint. Som alternativ kan du  minimere både dokument-vinduet og konterings-vinduet ved å tilpasse vinduene i nettleseren. Dette gjør det mulig å vise konteringen og fakturaen ved siden av hverandre.     Et siste alternativ er å veksle mellom fanene Oppgavedetaljer (som viser fakturaen) og Redigeringsprogram (som viser konteringen). Dette har også vært mulig til nå. 
Vis hele artikkelen
av Nina Bredholt VISMA
 I Visma.net Approval har du mulighet for å legge inn kommentarer når du godkjenner et dokument. Spørsmålet er hvor du kan se disse kommentarene fra Visma.net ERP.   Skjermbildet "Dokumenthistorikk fra Approval" viser kommentaren. Men da må du vite hvilke bilag du skal se på. Ønsker du en samlet oversikt over bilag som er godkjent i Approval hvor det er lagt inn kommentar, kan du benytte skjermbildet "Oppdater Leverandørbilag". Det kan være nyttig hvis du vil gå gjennom de som er godkjent samlet og se om det er noen du må gjøre endringer på før de oppdateres. I kolonnen "Kommentar" vises kommentaren du har lagt inn. Du kan også gjøre utvalg på kun de som er Godkjente. Dette skjermbildet kan benyttes hvis fakturaene ikke oppdateres automatisk ved Godkjenning i Approval.  
Vis hele artikkelen
av Christian Alne VISMA
 For å få sendt en inngående faktura til Approval så må det være lagt til et vedlegg.  Først når det er et vedlegg på fakturaen vil du kunne trykke på "Send til Approval"
Vis hele artikkelen
av Christian Alne VISMA
Det kan hende det oppstår situasjoner der en bruker må godkjenne samme faktura to ganger. Dette er ikke en feil, men kommer på bakgrunn av hvordan flyten er lagt opp og innstillinger i Financials.   I Approval setter du opp flyten, det kan blant annet være på bakgrunn av kostnadsbærere.  I Financials kan du i tillegg sette opp en første godkjenner og en godkjenner på linje. Så i teorien kan samme bruker godkjenne en faktura tre ganger på rad i Approval.  Da på bakgrunn av tre forskjellige roller.    Så hvis dere opplever dette så se hva som er satt opp i Financials og i Approval.  
Vis hele artikkelen
av Edvard Berntzen VISMA
Har du opprettet nye kostnadsbærere i Financials, men de vises ikke i Approval? Denne artikkelen forklarer hvordan du kan løse dette.
Vis hele artikkelen
av Nina Bredholt VISMA
Opplever du at du ikke har tilgang til å redigere/endre kontering på dine fakturalinjer på et dokument som er sendt deg for godkjenning i Approval kan du sjekke følgende.
Vis hele artikkelen
av Edvard Berntzen VISMA
Denne artikkelen beskriver hvordan man oppretter en arbeidsflyt med en godkjenner (et steg) i Approval, for å kunne godkjenne fakturaer fra Financials. Artikkelen dekker både arbeidsflyt med spesifikk godkjenner og arbeidsflyt basert på kostnadsbærer (f.eks avdeling).
Vis hele artikkelen
av Kjersti Skramstad Lauritzsen VISMA
Fra versjon 5 av Visma.net kan du sende en inngående faktura til godkjenning, så kan godkjenner dele opp beløpet mot andre kostnadsbærer eller hovedbokskontoer.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign
Mest brukte tags