Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎21-06-2018 15:15
Fra 01.01.2018 endres lav sats fra 10 % til 12%. Trykk her for lese mer om nye merverdisatser hos Skatteetaten. 
Vis hele artikkelen
av Eline Karlshaugen VISMA
Her finner du oppskrift på hvordan du setter opp AutoPay, som lar deg administrere elektroniske betalinger og banktransaksjoner direkte i Visma.net Financials.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Nina Bredholt VISMA ‎06-06-2018 13:31
Med tjenesten AutoInvoice har du mulighet til å sende og motta faktura elektronisk.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎26-04-2018 08:41
Vi har laget video-guider som viser hvordan du kan bruke den nye navigasjonen De nyeste videoene viser hvordan du som bruker  kan bestemme   selv   hvilke menyvalg du vil ha raskt tilgang til under dine arbeidsområder, hvordan du kan jobbe med listevisning, og hvordan du jobber med favoritter i den nye versjonen.     I den nye versjonen av Visma.net ERP er det implementert  endringer i måten du starter tjenesten og velger den bedriften du skal jobbe med.  I denne første videoen presenterer vi hvordan du velger firma og hvordan du navigerer mellom ulike Visma.net tjenester:     Når man jobber inne i Visma.net ERP er det to måter å navigere på. I denne videoen presenterer vi hvordan du navigerer ved å bruke meny og arbeidsområder for å få tilgang til funksjonalitet:      Som bruker kan du selv bestemme hvilke menyvalg du vil ha raskt tilgang til under dine arbeidsområder:     I denne videoen presenteres du for hvordan du kan bestemme hva som skal vises i din navigasjon-flate:     Se også denne videoen for å se hvordan du kan jobbe med listevisning:     Ved å ta i bruk den nye søkefunskjonen i Visma.net ERP så kan du enkelt finne funksjoner, skjermbilder, data eller filer:     I denne video ser du hvordan du jobber med favoritter i den nye versjonen:    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎16-05-2018 14:15
Innførselsmva som skal rapporteres inn til Skatteetaten kan registreres på som beskrevet i denne artikkelen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎22-06-2018 15:42
Denne artikkelen gjennomgår vi en del innstillinger i forhold til driftsmiddelbehandling i systemet. Den vil også ta for seg hvordan du konverterer et Driftsmiddel fra et innkjøp. Det å ta i bruk driftsmiddelbehandling i systemet vil effektivisere driften og gi deg god oversikt over driftsmidlene og avskrivningene på dette.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎26-02-2019 15:28
Her finner du en oversikt over artikler som er laget vedrørende merverdiavgift i Financials. 
Vis hele artikkelen
av Eline Karlshaugen VISMA
Her får du oppskriften på hvordan du sender ut ulike type purringer
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎18-05-2018 10:20
Endringene som iverksettes fra 1. januar byr antageligvis på de største endringene som har skjedd i regnskapsfaget på flere tiår. Derfor er det mye som er oppdatert i Visma.net Financials.
Vis hele artikkelen
av Kjersti Skramstad Lauritzsen VISMA
Ved slutten av året er det forskjellige rapporter som revisor etterspør. I Financial har du tilgang til mange rapporter. Det kan være vanskelig å vite hvilke rapporter som best dekker det du trenger. Denne artikkelen beskriver hvilke rapporter som kan være godt egnet for å dekke behov for rapportering ved årsslutt og generelt i systemet. Den beskriver også hvordan du kan ta ut disse rapportene fra Visma.net financial.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Nina Bredholt VISMA ‎13-08-2018 10:19
Dersom man ved en feil har klart å betale en leverandørfaktura dobbelt, og får refundert den 2. betalingen fra leverandør, må dette føres på følgende måte.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎10-07-2018 13:05
Denne artikkelen viser hvordan du fører bilag med MVA på Hovedbokstransaksjoner.
Vis hele artikkelen
av Kjersti Skramstad Lauritzsen VISMA
I Visma net Financial har du muligheter til å periodisere kostnader eller inntekter. Dette gjør du ved først å lage periodiseringsnøkler i systemet som enten skal oppdatere inntekter eller utgifter. Ved periodisering av inntekter legger du nøkkelen på den utgående fakturaen, skal du periodisere utgifter legges dette på den inngående fakturaen. I artikkelen viser vi oppsettet for periodisering av utgifter via en inngående faktura.
Vis hele artikkelen
av Nina Bredholt VISMA
På kunde har vi en automatisk funksjon for dette, men dessverre har vi ikke tilsvarende funksjon på leverandør.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎25-02-2019 08:16
Vi anbefaler å kontakte support via supportpanelet. Dette er enkelt, og gir god oversikt over kontakten med oss. Denne artikkelen beskriver hvordan du går fram. 
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Her finner du eksempler på ofte stilte spørsmål om Visma.net Financials med link til totaloversikt med svar.
Vis hele artikkelen
av Kjersti Skramstad Lauritzsen VISMA
Kontoutdrag kan brukes for å sende en påminnelse til kunden i stedet for å sende purringer. Dette er en mildere variant og gir deg mulighet til å sende en oversikt over utestående poster til kunden. Før du kan starte med å opprette og skrive ut kontoutdrag må du sette opp noen innstillinger for dette i systemet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Simen Veum VISMA ‎27-02-2018 10:59
Denne artikkelen beskriver hvordan du legger inn driftsmidler som har eksistert tidligere inn i ditt nye system.
Vis hele artikkelen
av Nina Bredholt VISMA
På rapportene for aldersfordelt saldo kunder og aldersfordelt saldo leverandører er postene delt inn etter aldersfordelinger. Antall fordelingsdager kan settes opp i systemet for å tilpasses deres behov.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Knut Andreassen1 VISMA ‎09-05-2018 08:40
Her får du en introduksjon dersom det er første gang du skal avstemme i Visma.net Financials, samt forklaring på hvordan du går frem for å lage et riktig avstemmingsutdrag.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign
Mest brukte tags