avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Godkjenningsprosedyre

07-07-2017 14:05 (Sist oppdatert 30-04-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1460 Visninger
Dette brukertipset er en del av dokumentasjonen "Kom i gang med Payroll". Ønsker du å se alle stegene i oppstartsdokumentasjonen, klikk her. 

 

Godkjenningsprosessen i Calendar sier noe om flyten i godkjenningsprosessen når en ansatte legger inn arbeidstid eller fravær. Det ligger to ulike typer godkjenningsprosesser i Calendar. Du kan allerede i OnboardingsWizarden sette opp hvilken type som skal brukes.

 

Calendar / Innstillinger / Selskapsinnstillinger

Under selskapsinnstillinger velger du hvordan registrereringer for Absence og Time skal godkjennes.30.png

Her får du først og fremst oversikt over hvordan den valgte prosessen fungerer, og kan endre den om ønskelig.

Hvis du ønsker å endre prosessen, klikker du på «Endre nederst til høyre. Velg så den prosessen du ønsker å benytte og lagre.

 Endre-knapp.jpg

 

Registrering →Lønnsberegnes: Dersom dette valget aktiveres, vil alle registreringer gå direkte fra registrering til lønnsutbetaling, dvs. at det ikke trenger å godkjennes verken av ansatt eller av leder. Registreringer som f.eks. ferie anses som fraværssøknader, og vil allikevel måtte godkjennes av leder før de er fullstendig registrert. Dette valget anbefales ikke, og bør heller ikke brukes dersom du skal benytte timeregistreringer i Calendar.
Registering → Periodens registreringer er ferdige (ansatt) → Perioden er godkjent av (admin/leder) →Lønnsberegnes:
Denne alternativet medfører at de ansatte må bekrefte sin periode, og videre at leder må godkjenne samme periode. Dette valget bør være aktivert dersom timeregistringer skal benyttes. Her vil lønningsansvarlig få mer kontroll over hva som blir godkjent i perioden. 

 

 

Klikk her for å gå videre til neste steg.

Aktuelt brukertips