Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
av Sofie Gjemmestad VISMA
For å kunne avregistrere seg i ELMA må en som har "Admin" tilgang i AutoInvoice på firma logge inn inn i AutoInvoice (autoinvoice.visma.com)   Trykke på "Settings" øverst til høyre    Trykk deretter på "Receiving Invoice"/"Motta fakturaer", Tilslutt "Deaktiverer" du tjenesten  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Klara Vatten VISMA ‎14-03-2019 15:04
Fra 1/1-2015 kommer det en ny versjon EHF som heter versjon 2.0.3. Med denne følger den en ny validator som AutoInvoice må kjøre for alle fakturaer som sendes gjennom PEPPOLs infrastruktur. Den krever blant annet at du har fylt ut MVA-nummer på deg som avsender av fakturaen når du fakturerer MVA. Dette kravet har alltid vært der, men fra 1/1 slipper fakturaen ikke lengre gjennom validatoren uten dette riktig ført.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Anniken Strand - Visma VISMA ‎27-02-2019 08:37
Slik aktivere du avtalen om å sende elektronisk faktura rett i nettbank til privatpersoner
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎22-02-2019 11:09
Visma.net AutoInvoice støtter også elektronisk ordre. Det arbeides med å implementere dette i ERP-systemene til Visma. Visma Business støtter dette fra versjon 12.10.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Klara Vatten VISMA ‎15-02-2019 12:57
Her kommer en oversikt med nyttige linker for deg som ønsker å komme i gang med Visma.net AutoInvoice. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎14-02-2019 12:32
Her er noe informasjon om begrensinger på vedlegg som sendes sammen med fakturaen via Visma.net AutoInvoice.
Vis hele artikkelen
av Svein Holanger VISMA
Slik aktiverer du AutoInvoice for ett eller flere firmaer direkte i Visma Business.   Dette dokumentet beskriver Visma sin anbefalte fremgangsmåte for hvordan du aktiverer en eller flere klienter av gangen i Visma Business versjon 13.01, for sending av fakturaer til Visma.net AutoInvoice. Denne muligheten finnes fra versjon 12.10 av Business, men noe forbedret i denne versjonen vi viser her. Steg 1 Gå til: Oppsett - Utforsker → Tabeller → Felles → Bedrifter → Bedrift   Steg 2 Marker de firmaene du vil aktivere, høyreklikk og velg Behandling → Aktiver AutoInvoice (flere bedrifter). Steg 3 Velg “Aktiver og konfigurer valgte bedrifter for Visma.net AutoInvoice” og trykk “Neste”. Steg 4 Vent til Visma Business er ferdig med validering og trykk “Neste”. (I bildet under feilet alle, kanskje ikke et godt eksempel) Steg 5 Velg “Lagre til fil” og eventuelt fyll ut eller rett opp bedriftsopplysninger på de aktuelle firmaene. Steg 6 For bedrifter som består validering, gå videre til “Konfigurasjon”. Under konfigurasjon kan du opprette en ny bruker i AutoInvoice. Steg 7 Har du en AutoInvoice-bruker fra før, kan du fylle ut brukerinformasjon og krysse av for “Legg til som standard autoinvoice bruker”. Trykk “Neste”. Steg 8 Sett hake for “Sett AutoInvoice som standard sendemåte for fakturadokumenter på nye ordrer” hvis du vil at Business skal sende alle fakturaer til AUtoInvoice Sett hake for “Aktiver print-service” hvis du vil at AutoInvoice skal sende fakturaen på papir som siste mulighet, hvis den ikke kan levere den på annen måte. Trykk “Neste”. Visma Business vil nå opprette bedriftene i AutoInvoice.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎05-12-2018 15:50
Her kommer en oversikt med nyttige linker for deg som ønsker å komme i gang med Visma.net AutoInvoice og fakturering av privatkunder. Ved å opprette ditt firma i Visma.net AutoInvoice kan du enkelt sende fakturaer elektronisk til dine privatkunder fra ditt Visma faktureringssystem.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎08-08-2018 10:20
Slik aktivere du avtalen om å sende elektronisk faktura rett til VIPPS mobilapp hos privatpersoner
Vis hele artikkelen
av Svein Holanger VISMA
 Den enkleste måten er å se på AutoInvoice-oversikten inne i ERP-systemet, på de nye AutoInvoice-sidene. Dette er mulig for: Visma Business fra versjon 11.10.1 (ikke avhengig av VUD) Visma Global fra versjon 11.10 Visma DI fra versjon 8.2 Visma.net Financials Slik ser det ut inne i Visma Business: Aktiver Leverandøraktivering Hvis du bruker skanning-tjenesten til AutoInvoice, kan du aktivere en leverandøraktivering. Denne varslingstjenesten vil varsle deg om alle leverandører som sender faktura til skanning-tjenesten, men som har sendt elektronisk til andre kunder. Dermed vet du at disse kan sende elektronisk faktura. Du aktiverer dette under Innstillinger i de gamle AutoInvoice-sidene (autoinvoice.visma.com).
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Reidun Nordstrand VISMA ‎30-11-2017 13:17
Spørsmål: Hvis en kunde sender til private B2C og det ikke er registrert e-post eller mobil nr på kunden. Vil da disse sendes som papir faktura?   Svar: Hvis kunden tidligere har svart ja til eFaktura fra dere eller har satt i sin nettbank at de ønsker eFaktura fra alle, så vil fakturaen gå som eFaktura rett i nettbanken. Hvis ikke så vil fakturaen bli sendt på papir.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Susanne Grure VISMA ‎23-11-2017 13:46
Du har kanskje kommet i gang med elektronisk faktura? Da er det viktig å informere leverandørene og kundene dine om elektronisk faktura. Vi har lagd epost-maler på norsk og engelsk som du kan sende til dine leverandører og kunder.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Solveig Sunde VISMA ‎06-10-2017 10:43
Slik merker man kunder i aktørtabellen i Visma Business for at de skal ha tilbud om eFaktura rett i nettbank.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎31-08-2017 14:22
Hve betyr de forskjellige statusene i Konsument-Leverandør registeret?
Vis hele artikkelen
av Simen Veum VISMA
Ved sending av elektronisk faktura via Visma Autoinvoice kan denne feilmeldingen komme. Gjelder fomater som mottaker kan ta i mot.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Dette dokumentet viser de viktigste feltene i forhold til mapping mellom økonomisystem, Visma XML og EHF.
Vis hele artikkelen
av Simen Veum VISMA
Har du allerede registrert ditt firma i Visma Autoinvoice,men ikke aktivert oppføring hos Elma kan du gjøre det i ettertid.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Fakturaene må sendes som pdf- eller tif-vedlegg, og hvert vedlegg må inneholde hele fakturaen inkl. eventuelle vedlegg. Vedlegg som sendes i egen fil vil bli behandlet som eget dokument.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
AutoInvoice er ikke et fakturaarkiv. Levetiden for fakturaer vil være ned til 1 år.
Vis hele artikkelen
av Visma - Inaktiv bruker
Det er nå endring i hvordan epost ser ut fra AutoInvoice i de tilfellene hvor fakturaen sendes per epost via AutoInvoice. Endringen går på kontaktpersonen som er nevnt i eposten.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign