avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Når du starter opp med Visma eAccounting må du huske å legge inn den inngående balansen. Om du begynner midt i et regnskapsår legger du isteden inn saldobalansen (se lenger ned i artikkelen).
Vis hele artikkelen
Med bankintegrasjon sparer du mye tid på en arbeidsoppgave som normalt er veldig tidskrevende: avstemme alle transaksjoner mot din bankkonto. Med bankintegrasjon sendes alle inn- og utbetalinger automatisk til Visma eAccounting.
Vis hele artikkelen
Dette er en beskrivelse av hvordan du foretar årsavslutning i Visma eAccounting.
Vis hele artikkelen
For å komme i gang med programmet må du først oppgi dine firmaopplysninger og sette de innstillingene du ønsker.
Vis hele artikkelen
Visma AutoInvoice er en tjeneste fra Visma som innebærer at du kan sende og motta e-fakturaer i EHF-format mellom Visma eAccounting og andre økonomisystemer. Som kunde av Visma eAccounting er du allerede opprettet som bruker av tjenesten AutoInvoice. Denne artikkelen viser deg hvordan du enkelt kan sette i gang med sending og mottak av e-faktura.
Vis hele artikkelen
Denne guiden forklarer hvordan du fører mva på fakturaer for tjenester fra utlandet.
Vis hele artikkelen
For å hjelpe deg til å komme i gang med salget går vi igjennom hvordan du arbeider med kunder, artikler og fakturaer. For å opprette en kundefaktura i programmet må du ha lagt inn minst en kunde og en artikkel.
Vis hele artikkelen
Gratis konvertering av data til Visma eAccounting for deg som eksisterende kunde.
Vis hele artikkelen
Nå er det på tide å matche postene i banken mot regnskapet ditt.
Vis hele artikkelen
Det er ikke mulig å slette et bokført bilag inne i Visma eAccounting. Dersom du har feilført et bilag må du enten reversere eller korrigere bilaget.
Vis hele artikkelen
Sending av momsoppgave og a-melding er viktige gjøremål for en bedrift. Under Regnskap og Lønn i programmet vil du få en oversikt over disse emnene.
Vis hele artikkelen
Før du kan ta i bruk Visma eAccounting må du aktivere din konto. Som ny bruker får du en epost fra oss der du verifiserer din epostadresse. Etter at din konto er verifisert kan du logge deg inn og ta i bruk Visma eAccounting.
Vis hele artikkelen
Under Innkjøp finner du alle dine leverandører og leverandørfakturaer.En god vane er å registrere leverandørfakturaer direkte når du får dem, for å få en god oversikt over dine kommende utgifter.
Vis hele artikkelen
Se hvordan du kan bokføre dagsoppgjør i Visma eAccounting. Guiden tar for seg både salg med kortterminal og kontant.
Vis hele artikkelen
Du kan importere kunde-, artikkel- og leverandørregister, samt kontoplan og kostnadsbærere inn i eAccounting. Denne artikkelen beskriver fremgangsmåten for import.
Vis hele artikkelen
Den nye Mva-meldingen trer i kraft for alle mva-pliktige fra 01.01.2017. Les mer om hva du må gjøre og hva som blir nytt i programmet.
Vis hele artikkelen
Hvis du har bankintegrasjon mellom DNB og Visma eAccounting, er det viktig at du setter opp riktige innstillinger i din nettbank.
Vis hele artikkelen
Dersom du har registre på kunder, leverandører og/eller artikler i daTax, kan du enkelt få med deg alt dette over til Visma eAccounting.
Vis hele artikkelen
Dette er en beskrivelse av hvordan du foretar årsavslutning i Visma eAccounting med bankintegrasjon. Du kan opprette nytt regnskapsår før du har avsluttet det pågående og du kan veksle mellom å føre på forskjellige regnskapsår når du har flere år opprettet.
Vis hele artikkelen
Ofte gjøres kjøp der du ikke får en faktura, men en kvittering. I programmet kan du legge til et Innkjøp med kvittering, der du også kan koble bilde av selve kvitteringen til bilaget.
Vis hele artikkelen
Support
Påloggede brukere (851)