Mine områder
Hjelp
Mamut One
Mamut One Mamut One expand navigation
Anonymous
Ikke relevant

Fjerne/skjule nettbutikk i navigasjonsmeny

av Anonymous

Vi renoverer nettbutikken vår for tiden, og vi har funnet ut av veldig mange produkter har blitt ført inn med feil pris osv.

Inntil vidre ønsker vi å ta ned nettbutikken inntil dette blir ryddet opp i, men vi sliter med å finne hvor vi kan redigere menyene på siden vår. Undersidene er greit, men navigasjonsmenyen øverst kan vi ikke redigere. 

Vi vil forøvrig att siden i seg selv skal være aktiv. Er det mulig å skjule menyvalg for nettbutikken uten å miste/slette data fra nettbutikken? Evnt. gjøre selve nettbutikken inaktiv?

1 SVAR 1
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei.

I utgangspunktet fungerer nettbutikken slik at så fremt det eksisterer varer som er markert for salg på nettsted, vil nettbutikken også være aktiv, og menyvalg for nettbutikk vises. 

 

Dere kan dog hindre kjøp av varer i nettbutikken ved å gå til Vis - Netthandel - Nettstedinnstillinger i Mamut. 

Velg så Innstillinger - Nettbutikk og videre fanearket Produktliste. 

I menyen "Vis pris", velg "Aldri". 

Oppdater så nettstedet. 

Dette vil føre til at nettbutikken fungerer som en produktliste. Varene vil fortsatt ligge der, men pris vil ikke vises,  og det er ikke mulig å kjøpe dem.

 

Dere kan også endre teksten på menyvalgene ved å gå til Vis - Netthandel - Nettstedinnstillinger - Ledetekster. Går dere for alternativet over, kan dere for eksempel endre ledeteksten "Nettbutikk" til "Produktliste", eller annet. 

 

Dersom dere ønsker nettbutikken helt deaktivert, og menyvalg for nettbutikk fjernet, må som som nevnt samtlige produkter som ligger i nettbutikken i dag markeres som ikke tilgjengelige i nettbutikk. Den enkleste måten å gjøre dette på er å gå til Vis - Netthandel - Rediger nettsted. Velg Innhold - Produktutvalg. Trykk så på knappen "Produktliste". I neste vindu kan du markere alle produktene i øvre del av vinduet ved å trykke på CTRL + A, for så å gjøre dem utilgjengelige i nettbutikken. 

 

Når dere så ønsker å benytte nettbutikken igjen, aktiverer dere produktene for salg på nettsted igjen på samme sted. 

 

Dersom dere har ytterligere spørsmål rundt dette kan dere også kontakte oss direkte per mail. Send en e-post til support@mamut.com, med teksten "Case#3375232" i emnefeltet, så tar jeg kontakt så snart jeg har anledning. 

 

Erik - Mamut Support.