avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Er det mulig å fåinnlønnsbilagettilBilagsregistrering istedenfor direkte til hovedbok.
Hei! Dersom du velger åopprette nye lønnsarter eller kopiere eksisterende lønnsarter som f.eks. LA 870,som jeg brukte i eksempelet her over. Så må du også redigere den nye lønnsarten og legge inn riktige avhukninger, a-meldingskode og kontoer, dersom det ikke skal være helt lik den lønnsarten som du valgte å kopiere. Dersom du er usikker på hvilkeinnstillinger den nye lønnsarten/e du oppretter skal ha, anbefaler jeg at du tar kontakt med en autorisert regnskapsfører eller Skatteetaten som kan besvare slike spørsmål. Mamut support kan dessverre ikke besvare hvilke type innstillinger dupliserte/egen opprettede lønnsarter skal ha. Vi kan kun informere om hvilke oppsett standardlønnsarter er lagt opp med, dersom kunder spør om det. Da dette er data som finnes lagt opp i systemet. Da dette ikke er et supportforum, så anbefaler jeg dere til å ta kontakt med Mamut support direkte fremover ved spørsmål: Telefon: 815 55 470, e-post: support@mamut.com eller chat (start chat via Visma Community eller i ditt Mamut-program under Visma Mamut Supportsenter). Med vennlig hilsenIsabell HernandezVisma Mamut AS
Det ble innførten ny ordning med rapportering 1 gang pr. år for utbetalinger av godtgjøring til opphavsmann til åndsverk fra 2018. Ordningen trådte i kraft 1. januar 2018.Denne nye innrapporteringsformen med årlig innrapportering av utbetalt godtgjøring til opphavsmann til åndsverk er det ikke støtte for i Mamut, og må derfor gjøres manuelt i Altinn.
En servicerelease avMamut One er nå tilgjengelig og under finner duendringene og feilrettingene oppsummert. Du finner alltid lenke til siste versjon på høyre side her inne på Mamut Oneområdet.
Dette skal dere kunne fortsette å gjøre framover. Mamut har ikke endret på mulighet til import av ordre med Import/Eksport og det er ikke planlagt å endre på dette heller.
Nedlastinger og linker