avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Mamut One

Finn informasjonen du trenger om Mamut One - alt fra innkjøp, til salg, samt masse om lønn og regnskap. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei.Vi har en dedikert server som det har vært mye "lappearbeid" på fra to forskjellige leverandører av nettside som har hatt hver sin webshop-sync. Serveren har fungert helt fint over en periode igjen nå, men nå får vi kun kjørt mamut fra selve serveren.Brukerguidene jeg har funnet for disse temaene her er for gamle og foreslåt å sjekke config i sql. Denne funksjonaliteten er fjernet med siste win10 oppdatering. Jeg har slått av firewall i windows og fjernet panda fra alle maskinene nå, men det ser ikke ut til å hjelpe.Jeg får tilgang til filene som er delt fra serveren via win utforsker fra alle klientmaskiner.Jeg har sendt inn uttallige databasekopierJeg har kjørt forskjellige script som skulle ordne opp i problemeneJeg har sendt inn loggfiler på diverse prosesserIngenting har hatt noen varig effekt om det har hatt effekt i det hele tatt.Vurderer å ta en backup av databasen fra server og formatere hele maskina for å sette opp igjen alt på nytt hvis dere ikke har noen tips til hva som kan bedre dette på en enklere måte?Legger ved det jeg har fått av feilmeldinger i dag ved forsøk på å åpne mamut på en klientmaskin.Nevner også at på en av maskinene i nettverket har det fungert å koble seg til serveren i 5-10 minutt før det dukket opp feilmelding, men ikke på de to andre.
Vi holder Onsdag 26.09.2018 brukerdag i Bergen. Vil du se en demo av nye Autoinvoice, eller høre litt om hva som skjer i Visma så ta turen til Clarion Hotel Admiral.
Via AutoInvoice kan man sende efaktura direkte til privatpersoner via tjenesten Visma Autoinvoice, slik at den havner i kundens nettbank. Dette kalles også eFaktura B2C. Man benytter da Nets sitt nettverk for å levere fakturaene til den aktuelle kunden i deres nettbank.
Vi har nå gjort Mamut Autoinvoice tilgjengelig i Mamut for alle kunder som har versjon 22.0. Dette er en enkel og brukervennlig modul for å sende og motta elektroniske fakturaer, men også en del mer.
I Mamut Business Software er det mulig å legge fast tekst på fakturautskrifter når du genererer en ordre. Nedenfor følger en fremgangsmåte for hvordan du legger fast tekst på en faktura.
Nedlastinger og linker
Påloggede brukere (288)