avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Mamut One

Finn informasjonen du trenger om Mamut One - alt fra innkjøp, til salg, samt masse om lønn og regnskap. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei! Skal eksportere varer til England og vil gjerne ha bekreftet at dette blir korrekt bokført i Mamut One. Har registrert kunden med Mva kode "Eksport til EU". Vil dette overstyre koder på produktet slik at alt blir korrekt bokført mht MVA oppgave? Ordren har fått MVA kode "Eksport til EU". Salg på produktet føres mot standard hovedbokskonto 3110. Er det noe vi må endre, eller anbefaler dere evt å gjøre dette på en annen måte ?
De ansatte har ferie kun etter ferieloven og får utbetalt feriepenger + 1 dags lønn.SVil mamut rapportere dette riktig i a-meldingen, eller MÅ man ogsåi dette tilfellet,også legge til månedslønnFOR SÅ Å foretatrekk for feriefor at a-meldingen skal bli rett?
Vi i Visma Mamut ønsker alle våre kunder en riktig god sommer! Under følger en kort oppsummering av første halvår 2018 for Mamut One.
Hei, Vi har aldri trukket ferietrekk fra feriepenger tidligere. Er det noe man MÅ eller er PÅLAGT å gjøre? Hvordan og hvilken formler bruker jeg hvis jeg kan fortsette med å utbetale feriepenger uten ferietrekk? Med vennlig hilsen¨ Janne Hagesveen
Det er kommet nye diettsatser fra 22.06.2018.For at de nye diettsatsene skal være tilgjengelig i Mamut må det lastes ned nye systemfiler i Mamut
Nedlastinger og linker
Påloggede brukere (189)