Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

A-meldingen rapporteres inn på organisasjonsnummer og virksomhetsnummer, dette kan du enkelt sjekke om du bestiller avstemningsrapporten i Altinn.no. Bestill skjemaet som heter A06 til format; Regnestykke (ODS) og periodeDa vil du kunne se rapporten i Excel og det er enklere å forstå innholdetUnder fanen Opplysningspliktig_tall vil du se total oppsummering, og der skal org.nr og virksomhetsnr vises, likeså under fanen inntektsopplysninger.
Hei Jørn, og takk for svar.Finner ingen plass at jeg kan trykke "godta", men det er helt ok for meg.MvhBente Olsen
Den 03.10.2019 slapp Microsoft en oppdatering til Windows 10 som har skapt for flere brukere ved utskrift i Mamut.Meldingen som kommer varsler om problemer med kommunikasjon med skriver. For å sjekke om du er affektert av dette, gå inn i Windows og klikk på Start - Innstillinger - System - Om. Ett stykke ned ligger Windows versjon og OS-versjon. Du er affektert om du har Windows 1809 ogOS-versjon17763.775 Windows 1903 og OS-versjon18362.388 For å løse dette må det lastes ned en ny oppdatering som ble sluppet 08.10.2019. For Windows 1809 heter denneKB4519338 som tar deg opp til OS-versjon 17763.806. For Windows 1903 heter denneKB4517389 som tar deg opp til OS-versjon 18362.418. Gå inn på Start - Innstillinger - Oppdatering og sikkerhet og klikk på "Se etter oppdateringer". Det kommer også samlede oppdateringer til Windows 10 som inneholder tidligere oppdateringer så om siste oppdatering har et annet nummer er ikke så viktig så lenge OS-versjon kommer opp til eller over numrene over etter at oppdateringen er installert og maskinen restartet.
Hei Åshild Det er dessverre ikke mulig å legge til et vedlegg til produktet, slik det er mulig i bilagsregistreringen eller ordre/faktura modulen. Mvh Mariusz Nawracaj Mamut Support
Hei Arne, Det lar seg dessverre ikke gjøre. Du kan eventuelt skrive ut til PDF og så maile disse manuelt. For å ha mulighet til å sende e-post direkte fra Mamut må man ha en e-post konto knyttet til Outlook , per idag vil det ikke være mulig å sende e-post direkte fra Mamut uten Outlook.
Nyttige linker