avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Grethe Vargervik
CONTRIBUTOR *

Online timeregistrering

av Grethe Vargervik

Vi kjøpte fem lisenser for online timeregistrering og sette opp brukertillatelser i Mamut Online. Vi hadde tenkt å utvide etterhvert, men da vi tok i bruk timeregistreringen oppdaget vi at ved å gå til "kalendervisning" og trykke på "vis" , hadde hver enkelt tilgang til alle timelistene som var registrert. Her kunne det redigeres, slettes og endres i andre sine timelister, selv om brukerinnstillingen var satt til kun å redigere egne timelister. Spørsmålet mitt er om denne funksjonen er rettet opp i. De nye lisensene våre ble kreditert i påvente av en programoppdatering. Vi vil svært gjerne ta denne funksjonen i bruk, da det er meget tidsbesparende for oss. Det er snakk om 15-20 brukerlisenser. Vi bruker i dag Mamut App. Hosting.  Vi fikk beskjed om at brukerinnstillinger måtte settes opp og administreres fra Mamut Online, og det ble også gjort.

 

Med vennlig hilsen

Grethe Vargervik

6 SVAR 6
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei,

Dessverre er det fremdeles problemer forbundet med tilgangskontrollen i kalendervisningen i timeregistreringen. 

Mvh Lars

Gry Isaksen
CONTRIBUTOR *

av Gry Isaksen

Hei,

Er dette i orden nå?

Morten Heide
VISMA

av Morten Heide

Hei

Beklager, men vi jobber med å finne en løsning og få den programert, testet og implementert i fremtidige utgave av Mamut.
Å fjerne en funksjon vil kunne kreve en del arbeid da man må evt. fikse avhengigheter av funksjonen man fjerner, som kan i noen tilfeller ta mer tid og arbeid enn å løse årsaken til at man gjore det til å begynne med.

mvh,
Morten H - Mamut Support 

Grethe Vargervik
CONTRIBUTOR *

av Grethe Vargervik
 
Grethe Vargervik
CONTRIBUTOR *

av Grethe Vargervik

Dette burde vært prioritert høyere. Dere selger og markedsfører et produkt som ikke fungerer slik det skal. Til og med selgerne er/var uvitende om denne feilen i programmet.  Kan dere ikke løse det midlertidig ved å ta bort kalendervisningen?

 

Morten Heide
VISMA

av Morten Heide

Hei

Dette er en uheldig feil vi forsøker å bli kvitt.  Den har vist seg litt vanskelig å få løst, og vi jobber nå med å prøve å få det til i neste hovedutgave av Mamut.  Om alt går slik vi ønsker ang dette, vil det være fikset i løpte av sensommeren/høsten.  Kan ikke garantere noe, men det er det vi forsøker å få til.

Må bare beklage ulempen dette kan ha medført, og at det tar lengre tid enn forventet å få løst det.

mvh,
Morten H - Mamut Support